CSM Timişoara, aur la Cupa României U17 la simplu băieţi şi în probele de dublu

Badmintoniştii de la CSM Timişoara nu s-au dezminţit la finele acestei săptămâni nici cu ocazia Cupei României U17, organizată în Sala Siderurgistul din Galaţi, unde au câştigat probele de simplu şi dublu băieţi respectiv dublu mixt. Cu alte nu mai puţin de 5 clasări pe podium, trei dintre acestea pe treapta secundă, iar şi CSU UVT a obţinut locul 2 şi 3 prin reprezentantul său în concurs, Vlad Dehelean. 

George-Alexandru Mocan a câştigat la Galaţi pentru CSM Timişoara proba de simplu băieţi a Cupei României sub 17 ani, ca favorit numărul 2 triumfător în finala cu colegul său de club Dragoş Gabriel Niţă, favorit numărul 3.

Vezi Ponturile la Pariuri de Azi (+15 ani de experienta in pariuri sportive)

CSM Timişoara l-a avut câştigător al finalei de dublu băieţi pe Dragoş Gabriel Niţă, fpcând pereche cu Alexandru David Şinculeţ, ca favoriţi numărul 3, trecând de favoriţii numărul 4 Slavu şi Zubcu.

Triumf şi la dublu mixt, prin George Alexandru Mocan şi colega sa de club Cristina-Maria Sîrbu, favoriţi numărul 2 care au trecut în finală de favoriţii numărul 3 Vlad-Alexandru Dehelean şi Laura Mihaela Constantin.

Sarra-Maria Palfi a luat locul 2 pentru CSM în finala feminină cu Laura Mihaela Constantin, favorită numărul 2, deşi timişoreanca nu era între capii de serie ai probei de simplu.

Cristina Sîrbu a obţinut şi ea locul secund în proba de dublu a fetelor, cu partenera sa tradiţională Daria Gherasim, din badmintonul gălăţean, favorite numărul 3 depăşite în finală de Constantin şi Jugănaru.

George Alexandru Mocan s-a clasat al treilea în pereche cu Călin Grăjdieru la dublu băieţi, ca favoriţi numărul 2, tot bronzul cucerindu-l şi Dragoş Gabriel Niţă cu Sorina Jugănaru dar şi perechea Ioan Fircea – Sarra-Maria Palfi la dublu mixt.

Vicecampion la dublu mixt, Vlad Alexandru Dehelean, de la CSU UVT, a încheiat al treilea simplu băieţi.

CSMT i-a aliniat la Galaţi pe Alexandru Mocan, Dragoş Niţă, Ioan Fircea, Cristina Sîrbu, Sarra Palfi şi Daria Dăcilă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 1

 


Ultimele articole din categoria Badminton: