CSM Timișoara, două locuri 3 în București, la Campionatul Național U17. FOTO!

CSM Timișoara a adunat în weekend 3 medalii de bronz la Campionatul Național de badminton rezervat juniorilor sub 17 ani, în proba de dublu băieți, prin Daniel Popescu și Paul Hărănguș, și una la simplu, prin Daniel Popescu.

O bună evoluție au avut însă și fetele de pe Bega, și anume Alexandra Hărănguș și surorile Cristina și Alexandra Soare.

Așadar, până să vorbim despre Internaționalele de Badminton ale României, care încep joi 12 martie la ora 11 în sala ”Constantin Jude”, și care se vor încheia duminică 15 martie, odată cu finalele celor 5 probe, una după alta de la ora 10, iată o scurtă notiță și de la ultima participare la nivel juvenil a badmintonului timișorean.

Timișorenii n-au intrat în finalele probelor ”Naționalului” găzduit în sala CSȘ6 din Bucuresti, care a reunite la start sportivi de la Palatul Național al Copiilor București, Asociația Sportivă Aztek București, CSȘ4 București, AS Valahia București, CSȘ Onești, CS Siderurgistul Galați, CSU Galați, CSM Timișoara și de la gazda CSȘ6, aflată în organizarea competiției, alături de forul federal FRB.

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: