CSM Timișoara, în toate cele 5 finale la ”Naționalul” individual U17. Victoriile, cu 2-0 la seturi, ”argintul”, eșecuri cu 2-1

Sportivii de la CSM Timișoara pregătiți de Ștefan Nyari și Corina Dan au jucat în toate cele cinci finale ale Campionatului Național Individual pentru categoriile de juniori U17, și anume de simplu feminin, simplu masculin, dublu feminin, dublu masculin și dublu mixt, reușind să câștige două dintre ele, la simplu și dublu feminin, în două seturi. Cele 3 înfrângeri din finalele la simplu masculin, dublu masculin și dublu mixt ale ”Naționalului” din sala de sport „Albert Ana” din Livezeni au fost la limită, după meciuri de 3 seturi, seturile decisive fiind foarte strânse ca și scor.

Alexandra Soare a devenit dublă campioană națională la simplu feminin şi dublu feminin, în echipă cu Carina Bălașa de la CSȘ Onești, dar şi vicecampioană la dublu mixt, cu Paul Hărănguş, colegul ei de club. Care a cucerit 3 medalii de argint, triplu vicecampion național, la simplu masculin, la dublu masculin, cu Victor Zarzu de la CSȘ Oneşti, și, bineînțeles, la dublu mixt cu colega sa de club Alexandra Soare.

Într-una dintre finalele duminicale, favorita numărul 1 a probei de simplu feminin, Alexandra Soare, a confirmat prin a câștiga cu 21-9, 21-14 în fața lui Anamaria Șerban. Ulterior, în ultima partidă pentru ”aur”, cea de dublu fete, Soare și Carina Bălașa au răsturnat ierarhiile la start, favoritele numărul 2 trecând cu 21-13 și 21-16 de principalele favorite ale probei, Ariana Alexa și Anamaria Șerban.

În finalele cu implicare a băieților, ”argint” pentru Paul Hărănguș, atât la simplu, favoritul numărul 2 cedând favoritului numărul 1 Mihnea Crăciun de la 1-0 la seturi, 22-20, 10-21, 20-22, cât și în întrecerile de dublu, la masculin în echipă cu Victor Zarzu, și tot de la 1-0 cu favoriții numărul 1 Petre Comăneanu și Bogdan Stoica, 21-18, 17-21, 19-21, iar la mixt cu Alexandra Soare, colegii de club favoriți numărul 1 inaugurând partidele pentru prima poziție prin a fi depășiți de favoriții numărul 2 Mihnea Crăciun și Ariana Alexa cu 21-12, 18-21, 21-19.

Cu alte cuvinte, Hărănguș a pierdut la limită și la mare luptă toate cele 3 finale, în setul decisiv, 2-1, de două ori la 19 și o dată la 20.

Tot dintre badmintoniștii timișoreni, Diana Popescu şi Briana Herciu s-au clasat pe locul 3 la dublu feminin iar Bogdan Mihai pe aceeași poziție la dublu masculin, cu David Drăghiciu, legitimat la ACS Armada Sud București.

Fotografii…

Alexandra Soare și Paul Hărănguș, prezenți în toate cele 5 finale ale C.N. U17

 

 

 

Simplu feminin, locul 1 pentru CSMT: Alexandra Soare

Simplu feminin, locul 1 pentru CSMT: Alexandra Soare

La dublu feminin, locul I pentru Carina Bălașa și Alexandra Soare, pe 3, Briana Herciu și Diana Popescu

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: