CSM Timișoara, locul 1 la copii dar și în ”Ligă”, la Bacău și Iași, CSU UVT Timișoara – locul 4 la Naționalul pe echipe ”Elită”. FOTO

Zilele trecute, pe lânga Olimpiada Națională a Sportului Școlar pentru ciclul gimnazial, desfășurată la București, au mai avut loc alte 3 competiții la fileu, rezervate altor 3 categorii diferite de vârstă, cu timișorenii protagoniști.

Mezinul s-a impus în Moldova, mai precis la categoria de vârstă sub 11 ani a Cupei „Interfast„, derulată la Bacău în organizarea grupării locale cu același nume. CSM Timișoara a onorat cu prezența prin Vlad Dehelean, care a obținut locul 1 în proba de simplu băieți, în condițiile în care s-au ținut doar întreceri individuale, de simplu fete respectiv băieți.

Rămânând pe malurile Bistriței, de consemnat disputarea Campionatului Național pe echipe ”Elite”, în cadrul căruia CSU UVT Timișoara, în componența Florin Posteucă, Mircea Vasiu, Emanuela Avrămuț și Luiza Milu, a ocupat locul 4.

Clasamentul final al turneului organizat de CS Știința Bacău a fost dominat în frunte de gruparea gazdă:

1. CS Știința Bacău (Ciobotaru Robert, Cojocaru Daniel, Droancă Matei, Milon Alexandra, Lozniceriu Magda, Marin Adelina);
2. Sportul Studențesc București (Filimon Collins, Grosu Mihai, Constantinescu George, Blănaru Carmen, Constantinescu Florentina, Popescu Irina, Ilie Mădălina, Grecea Ioana);
3. CSU Galați (Tudor Florin, Panfil Cosmin, Rusu Radu, Nițu David, Constandache Ștefan, Hîncu Cosmin, Simionescu Cătălina, Nițu Miruna, Călin Irina, Dimitriu Andreea);
4. CSU UVT Timișoara (Posteucă Florin, Vasiu Mircea, Avrămuț Emanuela, Milu Luiza).

Nu în ultimul rând, dar tot în Moldova, Liga A, B, C și de veterani, desfășurată la Iași în organizarea Clubului Preventis. CSM Timișoara a fost reprezentat de Lelia Ionescu, Medeea Macarei, Andrei Stângă, Valentin Maier și Florin Forton, obținându-se în total 8 medalii, dintre care câte una de aur respectiv argint și 4 de bronz, plus două locuri 4.

Lelia Ionescu și Ștefan Florin Forton au învins la dublu mixt – Liga B, dar Ștefan Florin Forton s-a clasat și al doilea, după Yassine El Mernissi, la simplu masculin – Liga A, categorie în care Valentin Maier a împărțit locul 3 cu Tudor Chiril Cernov, pe când Andrei Stîngă s-a situat pe locurile 3-4 la simplu băieți – Liga B. Forton și Maier au sfârșit pe pozițiile 3-4 și la dublu masculin – Liga A, umăr la umăr cu El Mernissi și Barbu.

La fete, Medeea Macarei a obținut locul 4 la simplu în Liga A, pe când la dublu s-a clasat a treia, în echipă cu Melinda Csiki, urmate pe 4 de Lelia Ionescu cu Nicoleta Tiron.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Badminton: