CSM Timișoara, locul 2 pe echipe la Onești, Alexandra Soare, locuri 2 la simplu și dublu în Cupa României U15

Clasări pe locul secund atât în întrecerea pe echipe cât și în probe individuale pentru badmintoniștii juniori timișoreni în ultimele întreceri pe țară, găzduite peste munți, în județul Bacău. CSM Timișoara a obținut medalia de argint în Campionatul Național pe echipe de la Onești, unde Alexandra Soare a devenit dublă medaliată cu argint în concursurile de simplu și dublu ale Cupei României, la aceeași categorie de vârstă. Câteva fotografii, plus podiumurile probelor Cupei Copșa Mică 2016, cu participare de pe Bega.

Competiția națională pe echipe a badmintoniștilor sub 15 ani a fost adjudecată de gruparea gazdă, CSȘ Onești, urmată de CSM Timișoara, CSȘ6 București și Palatul Național al Copiilor București, pe când în Cupa României U 15, tot la Onești, juniorii de la CSM Timișoara au obținut două locuri III și tot atâtea clasări pe locuri 2.

În finale a intrat de fiecare dată Alexandra Soare, care a încheiat pe locul secund atât la simplu feminin cât și la dublu feminin, în acest caz în pereche cu Denisa Stemate, de la CSȘ6 București, pe când pe locul 3 s-au izbutit clasări în probele de simplu masculin, prin Paul Hărănguș, respectiv la dublu mixt, prin același junior, în pereche cu Alexandra Soare.

Probele Cupei României sub 15 ani au fost adjudecate de Victor Zarzu ca favorit numărul 2, la simplu băieți, într-o finală cu favoritul numărul 1 Mihnea Crăciun, Zarzu încheind primul și la dublu masculin, în echipă cu Bogdan Badea, ca favoriți numărul 1 împotriva lui Petre Comăneanu și Mihnea Crăciun. Care s-a revanșat însă la dublu mixt în pereche cu Ariana Alexa, ca favoriți numărul 4, pe când Carina Bălașa și Ariana Alexa s-au impus la dublu fete.

Zilele trecute a mai avut totodată loc la fileu și Cupa Copșa Mică 2016, reunind întreceri în cadrul Ligii A, B și C găzduite de localitatea din județul Sibiu, unde din partea CSM Timișoara au participat următorii sportivi: Lelia Ionescu, Dalia Ostafi, Oana Țerbea, Medeea Macarei, Briana Herciu, Vicent Dusnoki, Florin Forton, Valentin Maier, Dan Rotuna, Andrei Stângă și Lucian Peană.

Mai jos, o galerie foto de la întrecerile din Moldova și Ardeal, precum și lista câștigătorilor de la Copșa Mică, menționând totodată o semnificativă prezență românească, incluzându-i printre alții pe Alexandra Soare, Paul Hărănguș sau Vlad Dehelean, la Internaționalele de Juniori ale Serbiei, din acest week-end, la Novi Sad, unde se țin și Internaționalele U17 ale Serbiei.

Ocupanții podiumurilor în întrecerile Cupei Copșa Mică 2016, conform www.tournamentsoftware.com:

MS Liga A
1 Stefan Florin Forton
2 Vicent Antoniu Dusnoki
3/4 Constantin Andonii
3/4 Sipos vasile Augustin
MS Liga B
1 Paul Cojocaru
2 Radu Popeanu [2]
3/4 Sorin Brezina Comsa [1]
3/4 Aurel Botezan
MS Liga C
1 Macarei Marcus
2 Codrin Slavu
3/4 David Draghiciu [3]
3/4 Dragos Draghiciu [1]

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Badminton: