CSM Timişoara nu prinde podiumul la Campionatul Naţional de seniori, la Galaţi, iar şcolarul Vlăduţ Deheleanu se impune la Oneşti

Badmintoniştii timişoreni au jucat în weekend în două competiţii din estul ţării, una de juniori şi alta de seniori.

La nivel juvenile, locul 1 în Cupa tinerelor speranţe pentru Vlăduţ Dehelean, în vârstă de 9 ani, câştigător la Oneşti al probei băieţilor, cu menţiunea că la respectiva vârstă se dispută doar partide de simplu. La cealaltă categorie, de 13 ani, a participat Paul Haranguş, care a ratat la o minge, un punct, intrarea în faza finală.

În componenţa Marius Corciuc, Florin Posteucă, ambii campioni naţionali de seniori, actuali sau foşti, precum şi Emanuela Avrămuţ, Corina Popa şi Andra Olariu, CSM Timişoara a obţinut locul 4 la Campionatul Naţional pe echipe de seniori de la Galaţi, podiumul fiind acaparat de CS Ştiinţa Bacău, CS U Galaţi şi Sportul Studenţesc Bucureşti.

Timişorenii au câştigat o singură întâlnire, 5-0 la meciuri cu CS U Craiova, pierzând cu 2-3 cu Sportul şi cu Bacăul, respectiv cu 1-4 în faţa gazdelor din Galaţi. Ca o remarcă, în schimb, Andra Olariu a câştigat toate meciurile de simplu pe care le-a avut de disputat.

Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 1

 


Ultimele articole din categoria Badminton: