CSM Timișoara, vicecampioană a țării pe echipe sub 23 de ani, Ștefan Forton (CSMT) laureat la simplu și triplu medaliat în ”Naționalul” veteranilor

Noi competiții la fileul badmintonului intern, alte bune clasări pentru sportivii Timișoarei, echipa secției de profil a Clubului Sportiv Municipal ocupând locul 2 în Campionatul Național pe echipe U23 sub egida F. R. Badminton și devenind vicecampioană a țării. Iar tot la Tomești, în județul Iasi, în competiția paralelă a Campionatului Național de Veterani, Ștefan Forton a cucerit 3 medalii pentru CSM Timișoara, triumfând în proba de simplu masculin.

În alcătuirea Daniel Popescu, Paul Hărănguș, Dragoș Niță, Alexandra Soare, Loredana Lungu – în baza unui protocol de împrumut de la CSU UVT Timișoara, și Diana Popescu, CSM Timișoara a devenit vicecampioană a României la badminton la categoria tineret, sub 23 de ani, în urma moldavilor de pe Bistrița.

CS Știința Bacău și-a asigurat întâietatea în clasamentul final al competiției, urmat de CSM Timisoara, Sportul Studentesc București pe a treia treaptă a podiumului, CSȘ 6 București pe 4 iar gazda CS Politehnica Iași pe 5. 

Iar localitatea Tomești a găzduit și Campionatul Național de Veterani al FRB, Ștefan Forton triumfând pentru CSM Timișoara în proba de simplu masculin, dar jucând finala și în celelalte două probe în care se mai putea alinia la start, la dublu masculin respectiv dublu mixt, pierdute în ultimul act, dublu medaliat cu argint.  

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Badminton: