Daniel Popescu, triplu câștigător al Cupei României, CSM Timișoara a doua pe echipe la Naționalul U19. Cristina Sîrbu, dublă învingătoare la Serbian Youth International 2018, 3 juniori cu 4 locuri pe podium la Novi Sad. FOTO

În acest weekend, lângă București, la Frumușani, în județul Călărași, se va completa calendarul competițional intern la fileul de badminton din prima jumătate a acestui an,  odată cu întrecerea juvenilă Practicom Badminton Youth Challenge, rezervată juniorilor de la grupele de vârstă sub 9, 11 respectiv 15 ani, ultim concurs într-o lună iunie bogată în evenimente, odată cu Campionatul Național sub 19 ani, găzduit în capitală, unde CSM Timișoara s-a clasat a doua pe echipe iar apoi Daniel Popescu a triumfat în toate cele 3 probe la care a participat în Cupa României la aceeași categorie, U19.

CSM Timișoara a devenit vicecampioană a țării la fileul de badminton în întrecerea pe echipe destinată sportivilor sub 19 ani, locul 2 fiind adjudecat de Daniel Popescu, Paul Hărănguș, Victor Zarzu – sub formă de împrumut de la CSȘ Onești, Alexandra Soare, Diana Popescu, Alexandra Chiosa, Briana Herciu și Cristina Soare.

În continuarea Campionatului Național, tot în capitală a avut loc și Cupa României rezervată badmintoniștilor sub 19 ani, în cadrul căreia Daniel Popescu a devenit triplu câştigător pentru CSM Timișoara prin finalele câștigate la simplu masculin, dublu masculin, alături de Cosmin Hîncu de la CSU Galați, şi dublu mixt, împreună cu Loredana Lungu (CS Sportul Studențesc București).

Juniorii timișoreni au mai urcat pe podiumul de premiere al Cupei României U19, prin Paul Hărănguș pe a doua treaptă în urma finalei pierdute la dublu băieți împreună cu Victor Zarzu (CSS Onești), respectiv prin Briana Herciu și Cristina Soare, clasate pe locul 3 la dublu fete.

Herciu & C. Soare, locul 3

 

Badmintoniștii de pe malurile canalului Bega au participat însă cu succes luna aceasta și peste hotare, la Serbian Youth International 2018, găzduit de Novi Sad, unde Cristina Sîrbu s-a impus pentru CSM Timişoara în două probe ale categoriei sub 11 ani, locul I la simplu fete  dar și la dublu, împreună cu Čarna Mihajlovič din Serbia. Totodată, Alexandru Mocan a urcat pentru CSM Timişoara pe podiumul probei de simplu băieți, al treilea în ierarhia finală, în vreme ce la o grupă mai mare de vârstă, U13 ani, Vlad Dehelean a obținut locul 2 la dublu băieți pentru CSU UVT Timișoara, împreună cu Ugljesa Mihajlovič din Serbia.

Fotografii cu ocupanți ai podiumului de la CSM Timișoara în Serbia…

Uglesa Mihajlovič și Vlad Dehelean

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Badminton: