FOTO. CSM Timișoara, argint și bronz la Cupa României U23. Paul Hărănguș pe 2 la simplu, Daniel Popescu pe 2 la dublu. Popescu și Alexandra Soare, pe 3 la simplu

Juniorii timișoreni au câștigat patru medalii în competiția la un nivel superior de vârstă a Cupei României rezervate categoriei sub 23 de ani, desfășurată în acest weekend în sala Siderurgistul din Galați, unde pe a doua treaptă a podiumului a urcat Paul Hărănguș, în proba de simplu masculin, dar și colegul său de club de la CSM, Daniel Popescu, făcând pereche la dublu băieți cu localnicul Cosmin Hîncu. În plus, alte două locuri trei la simplu, la fete prin Alexandra Soare iar la masculin prin Daniel Popescu.

Alexandra Soare, în vârstă de 15 ani, Paul Hărănguş, în vârstă de 16 ani, și Daniel Popescu (17 ani) au reprezentat badmintonul timișorean de la CSM la Cupa României U23, desfășurată la Galați la fileul de badminton.

Cosmin Hîncu, din partea gazdelor gălățene, a triumfat în proba de simplu masculin a Cupei României la badminton sub 23 de ani, dispunând în finală de Paul Hărănguș, iar la simplu fete s-a impus Maria Duțu, urmată pe podium de Irina Călin, medaliată cu bronz, respectiv Mădălina Ilie și Alexandra Soare, pe poziția a treia.

Maria Duțu a învins și în proba de dublu feminin, făcând pereche cu Maria Grecea, iar Loredana Lungu și Luiza Milu s-au clasat pe locul 2, urmate pe podium de Anna Cernețchi și Mădălina Ilie.

Singura probă în care s-au impus favoriții numărul 1 a fost cea de simplu băieți, prin Cosmin Panfil și Radu Rusu, urmați pe podium de Cosmin Hîncu și Daniel Popescu, iar pe 3 de favoriții numărul 2 Vitalie Izbaș și Vladimir Leadavschi respectiv Mihnea Crăciun și Mihai Voicu.

Vladimir Leadavschi a urcat în schimb pe prima treaptă a podiumului la dublu mixt, în echipă cu Mădălina Ilie, urmați de favoriții numărul 1 Matei Droancă și Ioana Grecea, iar pe 3 de Mihai Grosu și Luiza Milu respectiv favoriții numărul 2 Radu Rusu și Ariana Alexa.

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: