GALERIE FOTO.Familia badmintonului local:bun concurs de casă

Nu mare este familia badmintonului timişorean, dar ţine aproape, şi cu două săptămâni înaintea Crăciunului s-a reunit în jurul fileului ce îi păstrează vie flacăra pasiunii, pentru un atractiv şi totodată tare „concurs de casă”, în care toţi participanţii au fost sau sunt multipli medaliaţi cu aur, argint sau bronz în turneele naţionale organizate din 1990 până în prezent. Iar pentru că unii dintre badmintonişti îşi aniversează ziua de naştere în această perioadă, nu s-a lăsat doar cu urcări pe podium, ci şi cu fursecuri sau alte mici indulgenţe. Locaţia, aceeaşi de ani buni pentru pregătirea badmintoniştilor locali, sala fostului liceu UMT… A rezultat o competiţie demnă de campionat naţional, un adevărat recital badmintonistic de înaltă calitate.

Aşadar foşti dar şi actuali sportivi antrenaţi de Ştefan Nyari şi Corina Dan, cu vârste cuprinse între 14 şi 44 de ani, s-au întrecut duminică într-un competitiv turneu de dublu mixt, reunind la start un total 8 perechi, sistemul de desfăşurare fiind în două grupe a câte 4 echipe, jucând fiecare cu fiecare.

Cuplurile câştigătoare în fiecare dintre grupe au jucat finala, iar locurile secunde au luptat pentru cea de-a treia poziţie a podiumului, în cele din urmă rezultând ierarhia cu Sonia OLARIU şi Marius CORCIUC pe locul întîi, Sabina BĂLUŢ şi Florin POSTEUCĂ pe locul 2 iar pe locul 3 Emanuela AVRĂMUŢ şi Vicent DUSNOKI. Desigur, n-au concurat toţi sportivii ce se antrenează cot la cot în badmintonul local, unii absentând motivat, printre care, dintre numele mai sonore şi cu medalii cucerite inclusiv în 2011, Andra Olariu sau Dan Ilin, desemnat sportivul numărul 8 al judeţului Timiş în acest an, într-o ierarhie a celor mai buni 10 la discipline olimpice…

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: