GALERIE FOTO. Timişoreni cu trofeele Cupei României

Debut de bun augur pentru talentaţii badmintonişti timişoreni în numele noii grupări locale care i-a legitimat odată cu 2012, Clubul Sportiv Municipal. Sonia Olariu a cîştigat întrecerea fetelor, Marius Corciuc a încheiat pe 2 la dublu băieţi şi pe 3 la simplu iar două perechi timişorene, reunind şi o junioară, pe Alexandra Ştefan (CSS1), s-au clasat tot pe 3 la dublu băieţi respectiv dublu mixt. Medaliile, în Cupa României, derulată la Bucureşti, bănăţenii evoluînd sub timona antrenorilor Corina Dan şi Ştefan Nyari.

Iar Sonia Olariu a cedat doar un set, lui Alexandra Gabriela Milon, în cele 3 jocuri care au dus-o în finala competiţiei, adjudecată în faţa favoritei numărul 1 Florentina Constantinescu. Foarte aproape de aur a fost şi Marius Nicolae Corciuc, tot de la CSM, cedînd însă cu 23-21 în setul decisiv al finalei de dublu băieţi, pe care a abordat-o cu bucureşteanul George Constantinescu în faţa unei perechi din badmintonul moldav.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 3

 


Ultimele articole din categoria Badminton: