Juniorii timișoreni, aur, argint și bronz la 4th Zagreb U17 Open & Zagreb Youth Open

Badmintoniștii timișoreni copii și juniori au participat cu succes la Internaționalele Croației, desfășurate în capitala țării adriatice în ultimul weekend al lunii septembrie. În al patrulea an consecutiv de participare la competițiile internaționale organizate de Federația Croată de Badminton la Zagreb, și anume 4th Zagreb U17 Open și Zagreb Youth Open, sportivii CSM și CSU UVT Timișoara au obținut rezultate meritorii și au fost premiați cu medalii.

Medaliații la U13 și U11 (de la stânga la dreapta): Cristina Sîrbu, Arthur Maier, Vlad Dehelean și Sarra Palfi

La turneul categoriei de vârstă sub 17 ani, parte a Circuitului European pentru juniori U17, Alexandra Soare a ajuns în sferturi de finala la simplu feminin și la dublu feminin alături de colega sa de club, Alexandra Chiosa.

U17: Alexandra Chiosa (stânga) si Alexandra Soare

În competiția juniorilor sub 13 ani, Cristina Sîrbu a urcat de două ori pe podium, câștigând o medalie de aur la simplu fete și una de argint la dublu fete, alături de Denisa Muscalu, de la CSC Berceni. Tot la dublu fete, sportiva CSM Timișoara, Sarra Palfi, a obținut medalia de bronz, alături de jucătoarea croată Lucia Galjer.

La dublu băieti U13, Vlad Dehelean, de la CSU UVT Timișoara, a cucerit medalia de aur alături de Luca Pandele, tot de la CSC Berceni.

Cel mai mic legitimat al secției de badminton a CSM Timișoara, Arthur Maier, a cucerit prima sa medalie internațională, de argint, ocupând locul al doilea pe podiumul de premiere la dublu băieți al categoriei U11 ani, alături de Matei Pandele, de la CSC Berceni.

Echipa aliniată de Timișoara la cele două turnee: Silvia Maier, Diana Popescu, Cristina Sîrbu, Briana Herciu, Vlad Dehelean, Arthur Maier, Alexandra Chiosa, Sarra Palfi, Alexandra Soare și Iasmina Bugarschi

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 2

 


Ultimele articole din categoria Badminton: