Marius Corciuc (CSM Timişoara), campion balcanic de seniori la dublu băieţi şi vicecampion la dublu mixt, cu colega de club Emanuela Avrămuţ

Marius Corciuc (CSM Timişoara)

Semnificativă contribuţia lui Marius Corciuc, de la CSM Timişoara, cu ocazia participării lotului reprezentativ al României la Campionatul Balcanic de Seniori „Babolat”, desfăşurat între 29 septembrie şi 1 octombrie la Burgas, în Bulgaria. Badmintonistul de pe Bega a jucat două finale, câştigând-o pe cea de dublu băieţi, exclusiv românească, şi pierzând-o pe cea de dublu mixt, în echipă cu colega sa de club Emanuela Avrămuţ.

 

Selecţionata României s-a clasat pe locul al treilea în ierarhia pe echipe, producând o surpriză prin acapararea finalei probei de dublu masculin, care s-a disputat între Marius Corciuc, de la CSM Timişoara, şi Ionuţ Grădinaru (CSU Galaţi) pe de-o parte, şi Robert Ciubotaru & Daniel Cojocaru, de la CS Ştiinţa Bacău, cu echipa lui Corciuc ieşită învingătoare.

Emanuela Avrămuţ şi Marius Corciuc, ambii de la CSM Timişoara, au ajuns în finala de dublu mixt a Balcaniadei, cedând în ultimul act şi obţinând medaliile de argint.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: