FOTO: Național U17. Paul Hărănguș, argint la simplu și dublu mixt cu Alexandra Soare. CSM Timișoara, și 3 medalii de bronz

Paul Hărănguș a cucerit sub Tâmpa în calitate de favorit numărul 2 al probei de simplu masculin dar și de dublu mixt în echipă cu colega sa de club Alexandra Soare medaliile de argint ale Campionatului Național de badminton pentru juniori rezervat categoriei sub 17 ani. În plus, cei doi sportivi de la CSM Timișoara au câștigat și 3 medalii de bronz, Hărănguș la dublu băieți iar Alexandra Soare la simplu ca favorită numărul 2 respectiv la dublu fete.

CSM Timișoara a punctat așadar clasări pe podium prin Alexandra Soare și Paul Hărănguș în toate cele 5 probe ale concursului rezervat categoriei superioare de vârstă, cu mențiunea că întrecerea națională găzduită în incinta Centrului Sportiv ”We Play” din Brașov a constat în Campionatul Național U17 și U9, rezervat așadar și copiilor, ocazie cu care lumea badmintonului juvenil românesc a fost onorata de vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.

Ca favoriți numărul 2 la dublu mixt, timișorenii Paul Hărănguș și Alexandra Soare au fost întrecuți sub culorile lui CSM cu 21-14 și 21-19 în finala cu favoriții numărul 1 ai probei, Mihnea Crăciun și Ioana Grecea, Hărănguș cedând tot cu 2-0 la seturi și în ultimul act al întrecerii de simplu băieți la categoria U17, în fața aceluiași Mihnea Crăciun. Paul Hărănguș a mai pierdut în duelurile cu Crăciun și la dublu masculin, în semifinale, timișoreanul în echipă cu David Drăghiciu ca favoriți numărul 2 fiind întrecuți la 16 și 13 de principalii favoriți Mihnea Crăciun și Mihai Voicu.

A treia la dublu fete cu Carina Bălașa, Alexandra Soare a pierdut în semifinale la 10 și 17 în fața Loredanei Lungu și Luizei Milu, favorite numărul 1 care aveau să fie întrecute în finală de Maria Duțu și Ioana Grecea, capi de serie numărul 2, pe când la simplu Soare a cedat la 15 și 16 în fața favoritei numărul 4 Ioana Grecea, triumfătoare apoi și în finală. Cu alte cuvinte, Mihnea Crăciun și Ioana Grecea și-au adjudecat medaliile de aur în toate cele 3 probe în care au concurat.

Iar săptămâna viitoare, la Galați, va avea loc ultima competiție a Campionatului Național FRB pe anul 2017, cea rezervată categoriei Elite.

Fotografiile (* clic pe imagine pentru mărire)

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = noua

 


Ultimele articole din categoria Badminton: