Timişoreanca Sîrbu, sfert de finală la dublu în circuitul U17 Badminton Europe la Česky Krumlov (Cehia)

Laureate continentale sub tricolor în 2022, Cristina Sîrbu de la CSM Timişoara şi partenera sa de dublu Irina Gherasim, de la CSU Galaţi, continuă să acumuleze experienţă competiţională la nivel juvenil, concurând vineri şi sâmbătă în circuitul categoriei sub 17 ani al Badminton Europe, într-o competiţie desfăşurată la Česky Krumlov, în Cehia, şi anume OLIVER Czech U17 International 2023, în cadrul căreia au trecut pe rând de echipe din Slovacia şi ţara gazdă, înaintea eliminării în sferturi.

Mai mulţi juniori timişoreni au jucat în weekend în Cehia în cadrul categoriei sub 17 ani din circuitul Badminton Europe, şi anume Vlad Dehelean pentru CSU UVT, Cristina Sîrbu, Sarra Palfi, Daria Dăcilă, Alexandru Mocan şi Dragoş Niţă pentru CSM Timişoara, alături de sportivi compatrioţi din Berceni, Galaţi, Bucureşti şi Braşov.

Vezi Ponturile la Pariuri de Azi (+15 ani de experienta in pariuri sportive)

Iar cel mai bun rezultat al celor de la CSM Timişoara a fost înregistrat de Cristina Sîrbu la dublu feminin, jucând în „sferturi”, în echipă cu Irina Gherasim (foto, dreapta) de la CSU Galaţi, o pereche deja sudată cu bune rezultate. Româncele – favorite numărul 7, au răsturnat scorul la seturi în faţa unor slovace, apoi au trecut la 18 respectiv 17 de junioare cehoaice, cedând ulterior favoritelor numărul 3 de peste graniţă, Botsman şi Koshechkina, pe seturi 21:11, 21:13. Iar aceastea aveau şi a câştiga un ultim act exclusiv ucrainean, în 3 seturi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Badminton: