Vlad Dehelean și Alexandra Soare, locuri 1, 2 și 3 pentru Timișoara la Campionatul Național individual U9-13

CSM Timișoara a urcat pe fiecare treaptă a podiumului în întrecerea juvenilă din weekend, la categoria U9 locul I la simplu băieți revenindu-i lui Vlad Dehelean iar la U13 s-a obținut locul secund la simplu fete, prin Alexandra Soare, care a bifat și un loc III la dublu, cu Giulia Ivănuș.

În perioada 5-7 iunie 2015 a avut loc Campionatul Național pe Echipe U13 ani și Campionatul Național Individual U9 și U13 ani de badminton, în județul Bacău, la Onești, în sala de sport a CSȘ Onești, cu participarea unor copii și juniori sportivi din Bacău, Onești, Piatra Neamț, București, Berceni, Timișoara, Botoșani și Gura Humorului.

La categoria mai mică de vârstă, U9, s-a jucat numai simplu băieți și fete, iar la U13, în toate cele 5 probe. Alexandra Soare a fost împrumutată pentru Campionatul pe echipe la CSS Onești, cu care a câștigat medalia de argint, aurul revenind lui CSȘ 6 București și bronzul, pentru Palatul Național al Copiilor București.

* În poze: Vlad Dehelean; podium premiere; sportivii CSS Onești; premiere U9 simplu băieți; Alexandra Soare; premiere simplu fete; premiere dublu fete

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: