˝Leii˝ își doresc o sală plină la ultimul joc pe teren propriu

BC Timișoara va da piept în această seară de la 19, în ultima partidă ce va avea loc pe teren propriu în sezonul regulat, cu CSU Ploiești, cea mai în formă echipă în acest final de campionat. Meciul contează pentru etapa a 29-a a Diviziei A, penultima înaintea începerii play-offului.

Disputa este una extrem de importantă pentru ambele combatante, fiind în joc lupta pentru prima poziție a clasamentului, deținută momentan de bănățeni. O victorie în această seară pentru alb violeți, i-ar propulsa pe aceștia cu șanse foarte mari la menținerea pe primul loc, singura contracandidată rămânând Mediașul, în cazul în care sibienii vor câștiga ultimele două etape. Un triumf al oaspeților însă, n-a fi deloc de bun augur pentru Badnjarevic și ai lui pentru că aceștia vor pierde cu siguranță locul 1 în dauna Ploieștiului.

Baschetbaliștii trupei de pe Bega sunt conștienți de importanța și de echilibrul sportiv care planează asupra acestui joc și de aceea se așteaptă ca sala ˝Constantin Jude˝ să fie din nou plină în această seară. ˝Dar să se și audă˝, spune Dodoc, atmosfera din sală în acest sezon neridicându-se la nivelul ultimilor ani, când ultrașii făceau spectacol la meciurile Elbei.

Zlatko Jovanovic, cel mai în formă jucător al nostru din ultima vreme, este conștient de faptul că Asesoftul vine în mare formă la Timișoara, dar crede că, împreună cu ai săi colegi, nu au de ce să se sperie, ci din contră, trebuie să-și respecte postura de lideri ai clasamentului.

˝Va fi un meci strâns pentru că echipele sunt echilibrate. Trebuie să fim atenți la Burlacu, Vlahovic sau Hargrove, iar pe Cepullis nu trebuie să-l lăsăm liber de la 3 puncte pentru că este un killer. Chiar dacă Asesoftul vine în mare formă, noi nu trebuie să ne speriem, trebuie să demonstrăm că merităm să fim în fruntea clasamentului și să arătăm un baschet de calitate. Va trebui să luptăm și să practicăm cel mai consistent bashet al nostru încă din primul minut.˝

Este a 4-a confruntare dintre cele două formații în acest campionat, până acum, din 3 dispute 2 victorii aparținând timișorenilor, cea din sezonul regulat și una categorică în cupă, returul din sferturile Cupei României fiind câstigat de Ploieșteni, pe teren propriu, aceștia ratând însă calificarea.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 12

 


Ultimele articole din categoria Baschet: