A doua înfrângere pentru BC Timișoara în Liga Balcanică

˝Leii˝ din Banat au pierdut și al doilea meci disputat în Liga Balcanică, 72-74 (21-23; 16-15; 20-20; 15-16), împotriva macedonenilor de la Torus Skopje.

Parcă nimic nu a mers cum ar fi trebuit marți seara la sala ˝Constantin Jude˝. Jocul prestat de timișoreni a fost mult sub așteptări, publicul la fel, majoretele și organizarea scârțâind și ele. Baschetbaliștii formației bănățene au părut lipsiți de prospețime pe parcursul întregii partide, Siriscevic, Sarovic sau Archie având probabil cea mai slabă prestație de când au ajuns la Timișoara. Formația din Macedonia a condus mai tot timpul, singura zvâcnire de orgoliu a ˝leilor˝ fiind pe finalul sfertului al treilea, când au recuperat 10 puncte și au trecut chiar în avantaj pe tabelă. Din păcate, oaspeții și-au revenit în cel de-al patrulea sfert și au câștigat partida în ultimele secunde, printr-un coș de 3 puncte reușit.

Astăzi s-a simțit mai mult ca niciodată lipsa suporterilor viola, care de multe ori împingeau echipa de la spate în momentele cheie. Publicul timișorean prezent la sală, neimpulsionat de gălăgioșii ultrași, n-a fost în stare să-și incurajeze favoriții nici în momentul revenirii din sfertul al treilea, doar câteva bătăi din palme și huiduieli la adresa adversarilor auzindu-se sporadic.

Ca totul să fie în aceeași notă nereușită, problemele au persistat și la masa organizatorică, unde au apărut dificultăți cu tabela de marcaj, auzindu-se de mai multe ori sirena în mod eronat. Înaintea ultimului atac al timișorenilor, Badnjarevic a solicitat un time-out, moment în care timpul de joc rămas era de 21 de secunde. La reluare însă, surpriză! Apăreau 16… Și ca o cireașă pe tort, nici soft-ul care calculează parametrii statistici ai partidei nu a funcționat, jurnaliștii rămânând fără obișnuitele foi de joc. Toate acestea sub ochii președintelui FRB, Carmen Tocală, prezentă la Timișoara. Așadar, ghinionul continuă pentru BC Timișoara în Liga Balcanică, după experiența neplăcută din Bulgaria.

Cel mai bun marcator pentru BC Timișoara a fost Bogdan Popescu, cu 24 de puncte. L-au urmat Jovanovic (20p), Sarovic (11p), Archie (6p), Siriscevic (5p), Cuic si Markovic, câte 3 puncte.

Predrag Badnjarevic, tehnicianul timișorenilor a fost surprins de evoluția slabă a elevilor săi:˝Am jucat mult mai bine în Bulgaria, unde nu meritam să pierdem, dar astăzi am meritat înfrângerea. Nu știu ce s-a întamplat, ne-a lipsit prospețimea. Sunt foarte surprins, a fost o partidă stranie pentru mine. Nu avem niciun fel de presiune din partea clubului în Liga Balcanică, dar nu e posibil să evoluăm astfel. Cu o astfel de evoluție orice echipă ne poate învinge. Pot spune că e cel mai slab meci de când sunt la Timișoara˝

Nenad Markovic, căpitan BC Timișoara: ˝Din păcate am pățit ca în Bulgaria. Am intrat și in jocul adversarilor, am evoluat foarte lent, am pierdut multe mingi sub panou, am ratat aruncări libere. Trebuie să mergem mai departe și să ne pregătim mai bine pentru următoarele partide˝

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = douazeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Baschet: