Adam Mirkovic rămâne la SCM Timișoara

Adam Mirkovic (28 de ani) va evolua și în următoarele două sezoane la SCM Timișoara. Jucătorul sârb a sosit la echipa noastră în vara anului trecut, aflându-se la momentul respectiv la primul contact cu eșalonul de elită al baschetului românesc. Mirkovic acoperă pozițiile 3 și 4.

„Sunt foarte fericit pentru faptul că rămân la Timișoara. A fost bine în primul meu sezon la această echipă, iar în următoarea stagiune îmi doresc să facem un pas înainte. Pentru asta, sper în primul rând că va fi totul bine cu virusul. Mă antrenez cu greutăți în sala de forță și de curând am început să lucrez din nou cu mingea. Mai este aproximativ o lună până la prima întâlnire cu echipa pentru următorul sezon, vreau să mă prezint la reunire într-o formă fizică bună. În noul format de campionat, cu mai multe echipe, vor fi mai multe meciuri în prima fază, vom călători mai mult, va fi un sezon interesant în care sper să avem rezultate bune”, a declarat Adam Mirkovic.

„Mă bucur că am prelungit contractul lui Adam, am vrut ca această înțelegere să fie pe durata a două sezoane. Poate că va fi vorba chiar de o perioadă mai lungă în viitor, după ce expiră această înțelegere. Motivele prelungirii sunt simple. Adam a arătat foarte multă constanță în sezonul trecut, evoluțiile sale nu au fost oscilante, jocul său a fost același etapă de etapă, chiar cu o ușoară creștere. Mi-am dat seama repede că este un jucător de echipă, care poate că nu face diferența, dar în construcția echipei reprezintă o piesă importantă”, a spus, la rândul său, Dragan Petricevic, antrenor principal și managerul secției de baschet din cadrul SCM Timișoara.

 

 

 

 

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 54

 


Ultimele articole din categoria Baschet: