Adversari dificili pentru echipele timișorene în sferturile Cupei României. Nu au fost oferte pentru organizarea Final 8

Duminică, la Cluj, a avut loc ședința de atribuire a Final 8-ului Cupei României de baschet masculin. Dar nici una din cele 8 echipe calificate nu a licitat pentru organziarea turneului final. S-au tras la sorți sferturile, iar formațiile de pe Bega au parte de adversari dificili: BC CSU Sibiu și CSM Steaua București Eximbank. Turneul final se va disputa în februarie.

BC SCM Timișoara-BC CSU Sibiu, în sferturile Cupei, după 92-78 pentru „lei” în etapa 3 din LNBM

Suma de pornire a liticației era de 10.000 de lei pentru organziarea turneului final. Dar nu au existat oferte. Unul din motivele invocate a fost partea referitoare la marketing din caietul de sarcini, conform totalbaschet.ro. Echipele ar fi avut o marjă mai mică de profit. Federația Română de Baschet va stabili locația și va decide cuantumul obligațiilor financiare ce revin fiecărei echipe participante pentru acoperirea cheltuielilor.

S-a tras la sorți programul turneului final care se va desfășura între 10 și 13 februarie. În sferturi echipele timișorene vor avea adversari dificili. Primul tur de la Final 8 se joacă în 10 și 11 februarie:

  1. CS Phoenix Galați – CSM CSU Oradea
  2. BC CSU Sibiu – BC SCM Timișoara
  3. BCMU FC Argeș Pitești – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
  4. BC Timba Timișoara – CSM Steaua București Eximbank

În semifinale vor fi dueluri între învingătoarele din sferturile 1 și 4, respectiv 2 și 3. Acestea se vor disputa în 12 februarie, iar câștigătoarea trofeului se va stabili pe 13 februarie. O zi mai târziu se va juca AllStar Game-ul, în aceeași locație.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Baschet: