Alt eşec: SCM CSŞ Craiova – BCM Bega Danzio Timişoara 74-58

„Am făcut un joc foarte slab. Apărarea, punctul nostru forte, a cedat, iar procentajul aruncărilor de două şi 3 puncte a fost redus. În aceste condiţii, cu un procentaj bun la aruncările libere, nu poţi cîştiga un joc”, s-a referit Marinko Lazarov, director sportiv la BCM Bega Danzio Timişoara, la meciul pierdut cu 74-58 miercuri seară la Craiova, în etapa a doua a seriei A1, prima grupă valorică a baschetului nostru feminin.

„A fost unul dintre cele mai slabe jocuri în formula actuală, în ciuda încercărilor antrenorului Dan Ionescu de a revitaliza evoluţia jucătoarelor şi a exemplelor oferite în partide precedente, cînd au dovedit că pot mult mai mult”, a adăugat Lazarov, care a remarcat cele 24 recuperări reuşite de o aceeaşi jucătoare a gazdei SCM CSŞ Craiova.

„Am păstrat echilibrul pînă la pauză, 28-26, apoi am pierdut minge după minge”, a caracterizat Lazarov jocul, scorul pe reprize fiind 18-11, 10-16, 23-10, 23-21. Ancuţa Stoenescu a marcat 25 puncte, aproape jumătate dintre cele ale oaspetelor, urmată de Moroşanu, cu 10 puncte, Mezaroş, cu şase, Vuksic, cu 5.

Timişorencele au călătorit la Craiova cu microbuzul, deplasînd doar 10 jucătoare, în condiţiile în care cheltuielile deplasării au fost asigurate de oameni de suflet, apropiaţi baschetului feminin din oraş. „Avem problemele noastre dar mergem înainte”, a spus Lazarov, care anticipează dificilul joc de sîmbătă, la ora 17, în sala „Constantin Jude”, cu LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe, care a învins în această seară cu 69-61 fruntaşa din Alexandria.

„Ajungem acasă la 3 dimineaţa, căci meciul a fost programat la Craiova la ora 19, şi joi după-amiază ne antrenăm uşor, cu predilecţie pe aruncări la coş, iar vineri normal, pregătitor pentru sîmbătă”. Joi e şi ziua intervenţiei chirurgicale prin artroscopie pe genunchiul pivotului Adina Stoiedin.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Baschet: