Badnjarevic: „Trebuie să ne mai îmbunătăţim jocul”

Predrag Badnjarevic, care a adăugat deja încă de la debut o victorie în contul unor alb-violeţi ai Timişoarei ce obţineau alte 5 în precedenta ediţie a Ligii Balcanice, a admis însă după victoria cu 75:65 în dauna lui Lami-Ved Kormend că „trebuie să ne mai îmbunătăţim jocul”, dat fiind nivelul valoric superior al întrecerii din EuroChallenge.

Badnjarevic şi pivotul Johnson

 

„A fost cel mai important meci al nostru şi am fost permanent sub stres”, a mai admis experimentatul tehnician sîrb, referindu-se la emoţiile unui debut esenţial a fi făcut cu dreptul în condiţiile în care maghiarii de la Lami-Ved sunt cotaţi sub celelalte două adversare din Grupa F. Badnjarevic a mai recunoscut, referindu-se la deplasarea de marţea viitoare, în Germania, că „Oldenburg este favorită la calificare”, sperînd însă într-o îmbunătăţire a evoluţiei elevilor săi, pe măsura rigorilor competiţiei.

Delvon Johnson, tînărul pivot al timişorenilor, care a marcat 14 puncte, a avut 9 recuperări şi a jucat 33 de minute, s-a declarat bucuros de această primă victorie, recunoscînd însă că meciul a fost suficient de greu pentru alb-violeţi.

De cealaltă parte, tînărul tehnician maghiar Tamas Hencsey a spus că diferenţa s-a făcut la capitolul „recuperări, 43-30, dar diferenţa a fost şi la numărul de jucători străini utilizaţi, Timişoara a avut mai mulţi iar noi numai 3 străini”, opinînd că cele mai bine două cotate grupări din grupă, Oldenburg şi Szolnoki Olaj, vor şi merge mai departe în competiţie.

Hencsey şi Shaw

 

În fine, centrul californian de 24 de ani Matthew Shaw, optar care a evoluat cu o bentiţă, a afirmat la rîndul său că „am pierdut jocul şi la recuperări”.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = douazeci unu

 


Ultimele articole din categoria Baschet: