Baschet SCM Timişoara, strângere de obiecte. Suporterii timişoreni, invitaţi să ofere cadouri la meciul cu Steaua

Etapa a X-a din Grupa A în Liga Națională de baschet masculin va fi inaugurată vineri seară la Timișoara, penultima rundă de campionat din acest an aducând și ultima apariție acasă din 2019 pentru ”violeții” de la SCM în faza I a competiției, binevenită ocazie de inițiere a unui gest de suflet în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă. Vizitatoare este Steaua, depășită de bănățeni în tur în capitală dar și pierzătoare în ultimele 3 etape, bucureștenii calificându-se în schimb și ei cu o dublă victorie în sferturile Cupei României. 

După două prețioase succese în deplasare la începutul returului, în Trivale și la Craiova, SCM Timișoara îi va primi din careul fruntaș al primei jumătăți a ierarhiei Grupei A pe roș-albaștrii din capitală, alunecați în clasament după eșecuri la rând, cu 64:88 acasă cu U-BT Cluj, cu aproximativ același handicap, 94:71 la Oradea, iar cel mai recent cu 72:74 în propriul fief cu BC CSU Sibiu. Consolarea a venit în optimile Cupei României, 92:87 și tot un victorios 94:103 în returul în deplasare la CSO Voluntari, pentru pătrunderea în sferturile competiției K.O., contra concitadinilor dinamoviști, ultimii pe care i-au și învins în Grupa A, cu 101:97 pe 18 noiembrie.

Și timișorenii vor mai juca tot anul acesta cu cei de la CS Dinamo Știința, în etapa de săptămâna viitoare, în deplasare în capitală, vineri 20 decembrie de la ora 17:45, ultimă rundă pe 2019, urmând ca prima din anul 2020 să le aducă ”violeților” în cale liderul imbatabil din Cluj, programat în sala ”Constantin Jude” în jur de 4 ianuarie. Desigur, ar mai fi și ”dubla” din sferturile Cupei României, cu BCMU FC Argeș, din 28 decembrie și 8 ianuarie 2020, mai întâi pe Bega.  

Până atunci însă, la meciul cu CSA Steaua Bucureşti, programat vineri, cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”, suporterii sunt invitaţi să aducă de acasă jucării, dulciuri, rechizite şi orice alte produse care ar putea provoca zâmbete pe chipul unor persoane, copii sau adulţi, cu care soarta nu a fost atât de blândă. Cei care vor să aducă bucurie în rândul membrilor unor familii în nevoi sunt rugaţi să pregătească darurile pentru ca acestea să poată fi predate în cel mai scurt timp posibil. Mai exact, să specifice pe pachete vârsta şi cui sunt adresate: fetiţă, băieţel, femeie, bărbat…

Înainte de începerea meciului cu Steaua va fi organizat un moment special în care cei prezenţi în tribuna sălii „Constantin Jude” vor fi rugaţi să arunce jucăriile de pluş pe parchetul de joc.

Anul trecut, cadourile au fost oferite la meciul cu BC CSU Sibiu, disputat în data de 22 decembrie, ultima reprezentaţie a „violeților” în faţa propriilor suporteri înainte de Crăciun.

Ultimele rezultate din Grupa A și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: