Baschetbaliştii „Micii Viene” bat la panourile „capitalei” Alpe Adria Cup

După ce Alpe Adria Cup i-a făcut poftă la începutul celei de-a doua ediţii de participare în întrecerea regional internaţională cu 3 apariţii la rând pe teren propriu, pe care SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara şi-a satisfăcut-o cu tot atâtea victorii, apetitul fiind aşadar stârnit, alb-violeţii „Micii Viene” au ocazia primei deplasări în noul sezon, tocmai în „capitala” competiţiei, la Viena, „casă” a finalistei la zi BC  GGMT, ieşire în Austria sub mai bune auspicii după ce bănăţenii s-au redresat în campionatul intern prin a o învinge pe Bega pe Dinamo şi a-i egala astfel pe „roşii” de pe locul 5 la numărul victoriilor. 

Iar cum o altă deplasare, din programul etapei finale a turului în Grupa A din preliminariile Ligii Naţionale, cea de la Târgu Jiu, era amânată de ceva vreme, lăsată fiind pentru prima decadă din ianuarie 2024, „violeţii” Timişoarei nici nu mai au un alt meci de jucat în săptămâna în curs, putându-se concentra în totalitate pe întâlnirea din Austria, penultima din turul seriei cu 6 cluburi.

Următoarea reprezentaţie în campionat a elevilor lui Dragan Petricevic fiind la finele săptămânii viitoare la Galaţi, la începerea returului „Conferinţelor”, ultimele rezultate din Grupa A şi programul etapei a IX-a, din weekend, fără bănăţeni implicaţi, fiind enumerate pe coloana clasamentului la zi al secţiunii Baschet.

Până una alta, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara a călătorit astăzi spre Viena pentru meciul din etapa a IV-a a Alpe Adria Cup, pentru întâlnirea cu formaţia locală BC GGMT, finalistă a precedentei ediţii a acestei competiţii.

Ambele grupării vin după victorii înregistrate în campionat la final de săptămână, alb-violeţii trecând cu 91:82 de Dinamo Bucureşti, care conducea la pauză la Timişoara, în vreme ce vienezii au învins în deplasare cu 92:73 pe Oberwart, succes cu care au urcat pe locul al cincilea, în calitate de vicecampioni en titre ai Austriei.

În Grupa B din Alpe Adria Cup – serie cu 6 cluburi, cealaltă grupă având 5 formaţii implicate, Timişoara este lider cu maximum de puncte, 6, după succese acasă cu o echipă croată din mărginimea Zagrebului şi două din Cehia. Austriecii se găsesc pe locul al patrulea, cu o victorie şi două înfrângeri, cedînd săptămâna trecută cu 100:84 pe terenul cehilor de la Olomoucko, care se înclinau pe Bega cu 90:84.

Partida cu alb-violeţii „Micii Viene” oaspeţi ai Vienei va avea loc miercuri 15 noiembrie de la ora 20 (ora României) la Hallmann Dome, o sală de 1.400 de locuri aflată relativ aproape de parcul şi palatul Schonbrunn.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 8

 


Ultimele articole din categoria Baschet: