Baschetbaliştii Timişoarei încep cele 7 amicale cu o „dublă” la Târgu Mureş, primul acasă pe 5 septembrie cu vrâncenii

Prim-divizionara de baschet masculin a Timişoarei începe la mijlocul săptămânii seria jocurilor de verificare din pregătirile noului sezon, printr-o „dublă” pe terenul ocupantei locului 11 în ediţia trecută a Ligii Naţionale, CS Municipal Târgu Mureş, cu care „violeţii” nu s-au întâlnit în campania anterioară, a revenirii ardelenilor în elită, urmaşi ai învinşilor în deceniul trecut ai bănăţenilor în finala de la Piteşti a Cupei României.

Echipa de baschet a Timişoarei, a opta în ediţia 2022-2023 a primei ligi, dispută primele teste din perioada precompetiţională, alb-violeţii înfruntând în deplasare o colegă din Liga Naţională, CSM Târgu Mureş.

Partidele vor avea loc miercuri, la ora 19, şi joi, de la ora 16, jocurile programate la 20 de zile de la reunirea lotului şi după ce baschetbaliştii de pe Bega au efectuat un cantonament la Sarajevo.

SCM Windset Swiss Mozzart Bet Timişoara, conform noii denumiri complete a clubului, va disputa un număr de 7 partide de verificare, dintre care prima pe teren propriu va fi la 5 septembrie cu CSM Focşani, peste nici două săptămâni.

Sezonul oficial începe pentru „violeţi” la mijlocul lunii viitoare, cu turneul de Cupă a României de la Craiova, între 15 şi 17 septembrie, atunci când vor trage pentru un loc în Final8, într-un triunghiular cu gazda SCM U Craiova şi cu CSM Petrolul Ploieşti.

Etapa I din „Conferinţa” Ligii Naţionale e publicată pe coloana clasamentului elitei din secţiunea Baschet în Sporttim, bănăţenii urmând a juca şi 10 meciuri în grupa din Alpe Adria Cup, la a doua participare în întrecere.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Baschet: