BC SCM Timișoara și KK Tamis Pancevo, finaliste la Cupa Timișoara

BC SCM Timișoara și KK Tamis Pancevo își dispută sâmbătă finala Cupei Timișoara după ce au trecut în prima zi de KTE Duna Aszfalt, respectiv CSU Sibiu. În primul meci de vineri sârbii de la Pancevo au învins formația sibiană cu 70-54 după ce s-au distanțat în sfertul secund. Al doilea meci al zilei a fost destul de sărac în puncte în primele trei sferturi, când nici una din echipe nu a atins cota 50 în dreptul punctelor marcate. Victoria le-a revenit gazdelor cu 70-59.

img_3159Cupa Timișoara a început cu partida dintre CSU Sibiu și KK Tamis Pancevo. Sibienii i-au avut pe Davis, Hardy, Popescu, Lalovic și Mijajlovic în formula de start, iar sârbii Vitkovic, Simic, Savic, Dordevic și Velickovic. Debutul partidei a adus destul de puține puncte, scorul era 7-6 pentru Tamis la jumătatea primului sfert. Meciul s-a încheiat cu victoria formației din Serbia, scor 70-54, pe sferturi: 16-15, 30-18, 13-11, 11-10.

Igor Kesar a fost cel mai bun marcator al partidei cu 21 de puncte. Pentru Tamis Pancevo au mai înscris: Simic 10 puncte, Vitkovic 8, Savic 8, Milosevic 7, Mirkovic 7, Velickovic 7 și Dordevic 2 puncte. Kevin Hardy a reușit cele mai multe puncte din tabăra sibiană, 14. Pentru CSU au mai punctat: Davis 13 puncte, Popescu 12, Paliciuc 5, Lalovic 4, Tincu 3 și Mijajlovic 3.

Deși intrarea a fost liberă, sala a fost destul de goală atât la prima partidă, de la ora 18, când au fost în jur de 300 de spectarori, cât și la meciul gazdelor la care în tribună au fost în jur de 400 de spectatori. Partida a început la 20:30, după ce clubul a lansat un imn al echipei.

img_3164BC SCM Timișoara a început în 5-ul: Jeremic, Cakarevic, Komatina, Popa Calotă, Diaz, iar maghiarii cu Djerasimovic, Pongo  Mate, Karahodzic, Meszaros, Hegedus. Mladen Jeremic, singurul stranier rămas din sezonul trecut, este noul căpitan al timișorenilor după accidentarea gravă a lui Milencovici. BC SCM Timișoara – KTE Duna Aszfalt s-a încheiat cu scorul 70-59, pe sferturi: 17-15, 13-14, 19-16, 21-14. Au fost date destul de multe faulturi antisportive (pentru oprirea contraatacurilor), dar și un tehnic la banca celor de la Duna. Un moment destul de amuzant a avut loc spre finalul partidei când un jucător de la oaspeți a lunecat în propria jumătate, aproape de căciulă, l-a tras pe jos și pe Popa Calotă. Copilul intrat în teren cu mopul a căzut și el în aceeași zonă, iar Otasevic a luat mopul și a șters până la urmă.

Mladen Jeremic a reușit cele mai multe puncte ale întâlnirii, 19. Pentru alb-violeți au mai înscris: Popa Calotă 14 puncte, Diaz 14, Cakarevic 9, Otasevic 6, Komatina 4 și Drăgușin 4. Au mai intrat: Ghiriș, Albu, Ursan, Mocrițchi. Pentru Duna au marcat: Tomislav Ivosev 15 puncte, Molnar 10, Meszaros 10, Martin Pongo 8, Mate Pongo 6, Karahodzic 5, Djerasimovic 3 și Champhor 2.

Sâmbătă sunt programate cele două finale de la Cupa Timișoara. Finala mică între CSU Sibiu și Duna începe de la ora 17, iar de la ora 19 se întâlnesc în finala mare BC SCM Timișoara și KK Tamis Pancevo.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: