BC Timba trage la ultimul loc în Final 8 în Cupă. „Urșii” au în această săptămână două jocuri în sala Constantin Jude

Ultima calificată la turneul final al Cupei României la baschet masculin se va decide în această seară, de la ora 19:30. BC Timba Timișoara are de recuperat un deficit de patru puncte în disputa cu Politehnica Iași pentru a obține ultimul bilet la F8. „Urșii” nu pot juca încă la Buziaș, astfel că dispută la sala Constantin Jude cele două meciuri din această săptămână. Sâmbătă la Timișoara vine Phoenix Galați.

Foto: Sabin Cercel

Returul ultimului duel din Cupa României pornește de la +4 pentru Poli Iași, care a profitat de greșelile multe făcute de timișoreni la meciul tur, când s-a jucat pe tartan.

Timba trebuie să piardă mai puține mingi pentru a putea să obțină ultimul loc ce duce la turneul final. Față de meciul de săptămâna trecută, moldovenii au făcut o schimbare în lot, aducându-l pe pivotul american Jaleel Roberts. Cele două formații au urcat împreună din Liga 1 în această vară, cu ieșenii obținând locul secund datorită victoriei Timbei în ultimul joc, cu CN Aurel Vlaicu.

Sunt deja calificate la Final 8: U BT Cluj, Steaua CSM Eximbank București, CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, BC SCM Timișoara, BCMU FC Argeș Pitești și CS Phoenix Galați.

Meciul dintre BC Timba Timișoara și CS Politehnica Iași se joacă astăzi de la ora 19:30 la sala Constantin Jude. Vor arbitra Ciprian Ciocan, Amalia Marchiș și Mate Stretea, supervizați de Doru Vinași.

Galben-negrii joacă și sâmbătă la sala Constantin Jude, în Liga Națională, cu Phoenix Galați, de la ora 16.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Baschet: