BC Timba obține un nou succes facil cu BC Timișoara 2. „Urșii” ajung la 7 victorii din 7 în Liga 1

BC Timba Timișoara a obținut o nouă victorie facilă în duelul local cu satelitul BC Timișoara 2. „Urșii” s-au impus cu 115-59 și au în continuare un bilanț perfect în sezonul regulat al Ligii 1 prin care conduc Grupa 3 cu maximum de puncte. De partea cealaltă, BC Timișoara 2, cu jucători foarte tineri în componență, se află la polul opus, pierzând toate cele 7 partide. La meciul de duminică, Vlad Szekely, de la alb-violeți, a fost cel mai bun marcator al partidei cu 29 de puncte.

IMG_0676

 

Satelitul lui BC Timișoara a găzduit partida din prima etapă a returului Ligii 1. Formația pregătită de Cristian Bota a început partida cu Covlescu, Szekely (venit de la prima echipă), Butuc, Șerban și Ursan. Pe foaie a fost și Covaciu, dar nu a intrat. Bogdan Murărescu i-a trimis în primul cinci pe Baczo, Medgyesi, Colceriu, Johnson și Kovacevic. Timba s-a distanțat încă din primul sfert la capătul căruia conducea cu 36-18. Au urmat două sferturi în care „urșii” au înscris câte 30 de puncte, cu gazdele partidei trecându-și pe tabelă 14, respectiv 10 puncte. „Oaspeții” au rulat tot lotul, iar ultimul sfert a fost cel mai echilibrat, revenind Timbei cu un parțial de 19-17.

Vlad SzekelyVlad Szekely, de la BC Timișoara 2, a fost cel mai bun marcator al partidei cu 29 de puncte. Pentru „leii mici” au mai înscris Ursan 15 puncte, Covlescu 9 puncte, Pop 4 puncte și Șerban 2 puncte. Marius Deconescu a fost coșgheterul formației învingătoare cu 19 puncte. Pentru galben-negrii au mai înscris: Csender 18 puncte, Johnson 18, Kovacevic 17, Pop 11, Medgyesi 9, Baczo 8, Szabo 7, Colceriu 5 și Kelemen 3 puncte.

Timba a obținut până acum 7 succese din tot atâtea partide. Pentru galben-negrii urmează deplasarea la Baia Mare cu formația care i-a pus cele mai mari probleme în turul campionatului, când „urșii” se impuneau în sala Constantin Jude cu 82-78. Meciul de la Baia Mare se va disputa în jurul datei de 20 decembrie. BC Timișoara va primi etapa următoare vizita satelitului U Mobitelco Cluj, la finalul săptămânii.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: