BC Timişoara, debut: Ivan Jelenic, inclus pe ultima turnantă

Vicecampioana naţională B.C. Timişoara porneşte diseară la drum în noua ediţie a Ligii Naţionale, de la ora 20, la Târgu Mureş, şi la puţine clipe după jocul inaugural al campaniei, implicînd-o pe campioana CSU Ploieşti, la nou-promovata Farul, iar „violeţii” au pregătit o surpriză, Predrag Badnjarevic şi Srdjan Jovanovic cooptîndu-l în deplasarea pentru partida cu BC Mureş pe ultimul recrut al echipei, Ivan Jelenic.

Ivan Jelenic, adus de BC Timişoara de la KK Mornar Bar (Muntenegru): un fundaş de 27 ani (foto: www.balkanleague.net)

Muntenegreanul Ivan Jelenic a semnat contractul cu BC Timişoara şi, parvenindu-i joi cartea verde, a fost inclus în planurile de debut. Jelenic, născut în 27 februarie 1985 la Bar, a evoluat în trecuta campanie a Ligii Balcanice împotriva bănăţenilor, jucătorul de 1,91 metri şi 90 kilograme înregistrînd următoarele medii pentru KK Mornar, în 12 partide ale sezonului trecut: 33,5 minute jucate, 17,08 puncte marcate, două recuperări, 2,83 assists.

Jelenic a evoluat în două perioade distincte la clubul din oraşul său natal, mai întîi între 2003 şi 2006, iar apoi în ultimele două sezoane, revenind după un periplu prin Serbia dar şi în Grecia, mai exact la Vojvodina Srbija Gas Novi Sad şi Swisslions Takovo Vrsac respectiv Xanthi BF Fashion.

Prin urmare, fundaşul de 27 de ani a făcut deplasarea la Tg Mureş, în vreme ce americanul Adam Sollazzo n-a fost convocat pentru acest prim joc de campionat.

Partida va avea loc începînd cu ora 20, fiind transmisă în direct de DIGI Sport 1.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 9

 


Ultimele articole din categoria Baschet: