BC Timișoara, luna viitoare în Serbia, în septembrie în Ungaria. Programul

BC Timișoara, care se va reuni sub bagheta noului antrenor principal Tudor Costescu exact peste două săptămîni, duminică 4 august, a anunțat aseară programul de pregătire și precompetițional, incluzînd şase partide amicale în Serbia, în ultima decadă a lunii august, iar mai apoi, în luna începerii sezonului, participarea la un turneu amical în Ungaria (6-8 septembrie) şi organizarea tradiţionalei ”Cupa Timişoara”, cu o săptămână înaintea startului oficial.

Tudor Costescu, un "naş" al Timişoarei, cu Piteştiul, este noul antrenor, pe 2 ani, al alb-violeților

 

Nord-americanul Tremayne Johnson (24 de ani) a devenit zilele trecute a șasea achiziție a verii pentru ocupanta locului 6 în Liga Națională 2012-2013, după aducerea sîrbului Panic, a nord-americanului Ingram, a lituanianului Volkus, a muntenegreanului Radulovic și a veteranului Flavius Lăpuște.

Înainte de a nota programul jocurilor amicale, să reamintim că BC Timișoara va debuta oficial în noul sezon cu ocazia jocurilor din Cupa României – optimi de finală, prima manșă cu Steaua fiind în Bucureşti la 21 septembrie, iar returul patru zile mai târziu, pe Bega.

Tot în septembrie, pe 28, va începe campionatul, al cărui tur se va încheia în 4 ianuarie 2014, în prima etapă a Ligii Naţionale BC Timişoara urmînd a primi vizita formaţiei Farul Constanţa , pînă la derby-ul local, mai avînd de jucat, în etapa II, la BC Mureş Tg Mureș, iar în etapa a III-a acasă cu Steaua. Etapa a IV-a va programa derby-ul local BC Timba  – BC Timișoara.

 

Violeții vor efectua vizita medicală în 5 august iar până la 24 august se vor pregăti la Timişoara, cu două deplasări în Banatul sârbesc, pentru două meciuri amicale cu Sveti Dorde Žitište (20 august) şi Proleter Naftagas Zrenjanin (23 august)

În perioada 25 – 31 august vor efectua un stagiu de pregătire şi meciuri amicale în Serbia, la Cacak şi Zlatibor, toate împotriva unor echipe din prima ligă sârbă, după cum urmează:

– 26 august, cu Sloboda Uzice

– 28 august, cu Borac Cacak (ambele la Cacak)

– 29 august, cu OKK Belgrad (la Zlatibor)

– 31 august, cu Radnicki Kraguevac, (la Kraguevac)

„Aşteptăm cu nerăbdare reunirea şi să vedem la lucru noile achiziţii. Ne dorim să mai aducem un jucător român tânăr şi sper în rezolvarea acestui transfer. Va fi o perioadă foarte grea, ca orice început, dar sunt convins că jucătorii se vor dovedi profesionişti şi vor răspunde bine programului, mai ales că trebuie să sudăm echipa în această perioadă”, îl citează portalul oficial www.bctimisoara.ro pe Tudor Costescu, antrenorul BC Timişoara.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: