BCM Danzio, abia în 12 aprilie la Timişoara

Federaţia Română de Baschet a dat publicităţii datele de disputare ale jocurilor din cele 3 faze din play-off, iar BCM Danzio va debuta joi 5 aprilie, în deplasare la cîştigătoarea fazei tur-retur, Municipal Târgovişte, cu revanşa pe Bega în 12 aprilie şi un al treilea meci, decisiv, la nevoie, în Regat.

Miza este calificarea în Final Four… Totuşi, timişorencele pleacă în play-off deţinînd şansa a doua în faţa unei grupări cu un unic eşec în 30 de etape ale Diviziei A, nefiind aşadar exclus să dea în faza secundă de învinsa duelului Nova Vita Târgu Mureş – CSB Teleorman Alexandria, cele 3 partide urmînd să aibă loc tot luna viitoare, în răstimp de o săptămînă, pe 21, 25 şi 28 aprilie, cu prima şi eventual a treia confruntare tot în condiţii de deplasare pentru alb-violetele pregătite de Ljubomir Kolarevic.

Un succes în faza a doua le-ar eleva pe bănăţence într-un duel final pentru locurile 5-6 în ierarhia Diviziei A pe 2011-2012, în vreme ce un eşec le-ar lăsa în postura de a evita în confruntarea locurilor 7-8 actuala poziţie pe care au încheiat returului, şi anume a opta. Indiferent pentru ce locuri vor lupta, Pesovic şi compania vor încheia sezonul cu meciurile din zilele de 3, 6 şi 9 mai, şi în acel caz doar cu al doilea găzduit pe malurile Begăi.

BCM Danzio a dispus în faza tur-retur doar de Nova Vita Târgu Mureş, într-un meci acasă, dintre toate celelalte 7 calificate în play-off, cu care a jucat de cîte două ori.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 3

 


Ultimele articole din categoria Baschet: