BCM Tymes Politehnica Timișoara, în semicantonament în Serbia: 77:42 cu Crvena Zvezda

BCM Tymes Politehnica Timișoara, care va ataca săptămâna viitoare faza play-off a Ligii Naționale de baschet feminin de pe locul 6, grație celor 15 succese adjudecate în 26 de apariții din sezonul regulat, pregătește peste graniță, în Serbia, întâlnirile din sferturile de finală ale primei ligi, programate pentru joi 19 martie, la Arad, sâmbătă 21 martie, în sala ”Constantin Jude”, și eventual miercuri 25 martie, din nou pe malurile Mureșului, în dauna ocupantei locului 3 la finele returului, Universitatea Vasile Goldiș ICIM.

Astfel, alb-violetele se află într-un semi-cantonament la Beograd, în cadrul căruia, miercuri, au disputat un prim meci amical împotriva echipei locale Crvena Zvezda, încheiat cu scorul de 42:77 în favoarea vizitatoarelor de pe malurile Begăi. Acesta a fost primul meci jucat de timișorence în luna martie respectiv din 27 februarie, când puneau punct returului cu o primă înfrângere, acasă, după o serie de 7 succese consecutive, eșec consemnat în fața ocupantei locului secund, CSM Târgoviște, care, ca și arădencele, a totalizat 22 de victorii din 26 de partide în sezonul regulat.

11053667_1559595010980942_6434737392318265592_n

 

 

* foto: BCM TYMES Politehnica Timișoara / facebook

Gruparea timișoreană continuă pregătirile peste hotare până la finele acestei săptămâni, încercând disputarea încă unui joc de verificare, fie tot împotriva roș-albelor din Beograd, fie a unei alte formații locale. Ieri însă antrenorul Bogdan Bulj n-a putut conta pe serviciile Adinei Stoiedin și ale Natașei Krnjetin, care se află încă în perioada de recuperare și nu au fost folosite în acest meci.

BCM Tymes Politehnica a jucat cele două partide cu arădencele din actualul sezon în cursul toamnei anului 2014, pierzând pe 4 octombrie în deplasare cu 61:47 iar la Timișoara, în retur, în urmă cu exact 3 luni, cu 65:82. Galben-albastrele de pe Mureș, pierzătoare ale finalei Ligii Naționale în 2014, dispuneau de alb-violete în aceeași fază din play-off-ul ediției trecute, cea a sferturilor de finală, cu 76:40 la Arad și 63:54 pe malurile Begăi.

Până atunci însă, BC Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad va evolua în acest weekend în faza finală a Cupei României, debutând în Final Four în jocul al doilea al reuniunii semifinale, vineri 13 martie de la ora 19,30, în sala ”Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe, în compania gazdei ACS Sepsi SIC, care a încheiat returul campionatului pe primul loc, după ce Universitatea Alba Iulia și CSBT Alexandria vor da piept pentru primul loc în finală. Finalele mică și mare se desfășoară sâmbătă de la aceleași ore, 17 și 19,30, ultimul act în direct pe Dolce Sport, ca și meciurile de vineri. O zi mai apoi, tot la Sfântu Gheorghe, va avea loc All Star Game al competiției feminine.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: