Bogdan Bulj: „E greu să joci cu un singur fundaș când ai presiune constantă în apărare împotriva lui”

BCM Tymes Politehnica Timișoara a fost învinsă de ICIM Arad cu 72-59 la primul meci din play-off-ul acestui sezon. Arădencele s-au distanțat la zece puncte în sfertul doi, după care timișorencele au alergat după egalare, s-au apropiat de câteva ori la șapte puncte dar nu au reușit să revină pe tabelă. Antrenorul lui Tymes, Bogdan Bulj, a declarat la finalul partidei că diferența s-a făcut în momentele în care elevele sale au micșorat viteza jocului și nu au profitat de ocaziile care s-au ivit.

Bogdan BuljTehnicianul sârb crede că a fost greu pentru echipa sa să alerge după egalare împotriva unei echipe valoroase, ca cea care a terminat sezonul regulat pe locul 3. „Am fost aproape dar, ca să fim realiști, am fost totuși departe de Arad. E greu să joci cu așa o diferență când joci împotriva unei echipe de valoarea Aradului. Au făcut diferența în prima jumătate a meciului și au apărat-o. Noi am avut momente în care ne-am relaxat un pic, am micșorat viteza jocului, nu am profitat de ocaziile care ni s-au ivit și acolo s-a făcut diferența. Privind statistica, ele și-au împărțit punctele între jucătoare, iar jucătoarele care au intrat de pe bancă au dat un număr mare de puncte, ceea ce demonstrează calitatea pe care o are echipa din Arad. Este foarte frumos să joci împotriva unui public cum este aici în Arad și asta creează o atmosferă foarte frumoasă și ridică nivelul de joc. Noi deja privim către al doilea meci și o să încercăm să dăm tot ce putem să jucăm mai bine decât am jucat astăzi”, a declarat Bogdan Bulj la finalul partidei de la Arad. Jucătoarele care au intrat de pe bancă la gazde au contribuit cu 22 de puncte, în timp ce rezervele de la Tymes au avut 6 puncte. Starting 5-ul timișorean a înscris 53 de puncte, în timp ce titularele arădencelor au marcat 50 de puncte.

Antrenorul alb-violetelor a vorbit și despre absența fundașului Natasa Krnjetin care se află încă în perioada de refacere. „Se simte mult absența ei în teren. E greu să joci cu un singur fundaș când ai presiune constantă în apărare împotriva lui și se simte mult absența ei în jocul nostru colectiv pe care l-am avut până ca ea să se accidenteze. Trebuie să ne regrupăm și să încercăm să jucăm mai bine față de cum am jucat astăzi. Mai avem nevoie de încă o jucătoare care să-și intre în mână și să dea mai multe puncte”, a adăugat Bogdan Bulj.

Următoarea întâlnire dintre cele două formații este programată sâmbătă de la ora 15 la sala Constantin Jude. Primul tur al play-off-ului se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri, iar în cazul unei victorii timișorene în meciul de pe teren propriu decisivul se va juca la Arad.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Baschet: