Bogdan Murărescu: ”Am intrat ca niște pisicuțe… Când joci într-atât de slab, e greu să câștigi împotriva oricui, dar mai cu Ploieștiul”

Bogdan Murărescu a deplâns în mod repetat teama de adversar cu care unii dintre ”Urși” i-au întâmpinat sâmbătă seară pe campionii naționali, exprimându-se complet fără perdea după jocul pierdut de BC Timba Timișoara cu 54:77 în fața lui CSU Asesoft Ploiești, în runda a XVIII-a a Ligii Naționale, și explicând că a jucat… fotbal cu sticlele de plastic, pe margine, în cursul sfertului secund, ”pentru faptul că am intrat pe teren ca niște pisicuțe; eu nu pot să accept, și-atunci mai bine ne dăm toți pantalonii jos și intrăm cu fundul gol, să vină băieții să ne violeze…”

Bogdan Murărescu

 

”A cam fost fără istoric… Am început foarte, foarte slab. Nu știu, probabil faptul că am întâlnit o echipă care joacă în Euro Cup i-a speriat pe unii dintre jucători, dar nu mi se pare normal. Am început dezastruos, primele două sferturi, primul mai ales a fost un dezastru, după care a fost foarte greu să mai intrăm în joc. Când începi așa și reușești doar 22 de puncte în primele două sferturi, e foarte greu. E păcat, am și prins o zi foarte proastă, într-adevăr, a intrat doar una de 3 puncte, cred că acum, în final, ultima, Leo, una din nu știu câte, încă n-am văzut înregistrările…”, a început Murărescu.

”Am jucat foarte slab, iar când joci așa, foarte slab, e greu să câștigi împotriva oricui, dar mai cu Ploieștiul. E păcat, pentru că în apărare am avut momente foarte bune, am reușit să nu primim foarte multe puncte, 74 cred, ceea ce nu este foarte mult, dar în atac am marcat puțin peste 50; e foarte greu, acasă, în felul ăsta e greu să câștigi!”, a adăugat apoi Murărescu.

Întrebat în privința descărcării nervoase din sfertul secund, când a dat cu piciorul pe margine în sticlele de plastic cu apă, Murărescu a explicat în felul său, dând în plus și cu bâta în baltă prin cuvintele nepotrivit alese: ”Am fost nervos că am intrat ca niște pisicuțe, eu nu pot să accept așa ceva și mai bine ne dăm atunci toți pantalonii jos și intrăm cu fundul gol, să vină băieții să ne violeze. Aștept să avem bărbați în echipă, nu copilași de grădiniță, poți să joci cu Barcelona și Maccabi, nu mă interesează, și nici pe ei n-ar trebui să îi intereseze, dacă ar avea cojones. Nu poți să intri așa, ăsta este lucrul peste care nu pot să trec, mă duc și le explic. Când joci cu echipe de calibrul ăsta, trebuie să te supra-motivezi, să ai dorința de a arăta ceva, și nu poți să intri cu pantalonii galbeni, maro, din start, nu se poate!”

Mica revenire din sfertul trei, apărută și pe fondul relaxării campionilor vizitatori, a fost astfel explicată de antrenorul ”Urșilor”: ”În sfertul III, când am mai reușit să ne debarasăm de greutățile din pantaloni, am mai făcut câte ceva, dar a fost prea târziu. Ce le-am spus la vestiar!? Ce vă spun și vouă acum, ceva de genul… Ce să le spun!? Când te prezinți în halul ăsta, puteam să venim direct dezbrăcați și să ne aplecăm, era mult mai simplu, nu trebuia să transpirăm. Am avut și momente bune în defensivă, am respectat ceea ce am pregătit. Am făcut și multe greșeli cu care nu puteam emite pretenții în fața Ploieștiului, când jucăm în halul ăsta. Îi felicit pe oaspeți, sunt puternici la capitolul fizic în primul rând, și nu atât că sunt pregătiți fizic foarte bine, ci jucătorii, nativ, sunt foarte puternici!”

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × trei =

 


Alte articole legate de acest subiect: