Campioanele Begăi, duş rece cu Clujul: eşec la 25 de puncte diferenţă

Rotaţia foarte scurtă, cu o singură înlocuitoare în cel de-al 3-lea meci în 3 zile la turneul final al Campionatului Naţional sub 18 ani, din Bucureşti, le-a făcut pe junioarele mari timişorence să capoteze în primul joc de vineri în sala „Olimpia”, 52:75 (28:37) cu BC MC Sport Cluj, un adversar de tradiţie sub panorile fetelor, în faţa căruia CSŞ Bega s-a înclinat în fiecare sfert, cu 13:21, 15:16, 13:20, 11:20.

În cinciul de start Steiner, Gheban, Pantea, Neagu, Blanaru, utilizat şi în victoriile de miercuri şi joi, timişorencele n-au mai făcut faţă clujencelor, care, obţinînd o a doua victorie la turneul final de 6 echipe, le-au egalat la puncte pe junioarele de la CSŞ Bega, cu 5 în cont.

„Am căzut fizic şi nu ne-a mai ieşit jocul”, a concluzionat profesoara Vera Gavrilă pe marginea unui eşec în care Gheban, autoare a unui double-double, cu 15 puncte şi 10 recuperări, Steiner, cu 9 puncte, şi Pantea, cu două, au fost integraliste, în vreme ce Neagu, cu 13 puncte, a evoluat pînă la acumularea celei de-a cincea greşeli personale, 34 de minute, iar Bianca Blanaru a jucat 38 de minute, strîngînd din dinţi la durerile acuzate la piciorul operat dar reuşind totuşi un double-double, 11 puncte cu 13 recuperări. Pe cele două le-a înlocuit Ştiopu, vreme de 8 minute, cu două puncte în cont.

CSŞ Bega şi clujencele au cîte 5 puncte din 3 jocuri, BBALL 6 Sfântu Gheorghe 4 din două jocuri, tot 4 avînd şi craiovencele, din 3 meciuri, după un prim succes, repurtat astăzi, 65:47 cu CSŞ Sibiu, care pare a fi ieşită din calcule, cu 3 înfrîngeri. Trei puncte din două meciuri are şi gazda CS Olimpia, care evoluează în această după-amiază cu covăsnencele.

CSŞ Bega mai are de jucat mîine cu junioarele din Sfântu Gheorghe iar duminică împotriva craiovencelor, o victorie asigurîndu-le măcar medalia de bronz. Titlul se joacă iar deznodămîntul îl vom afla duminică.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: