Contraste: succes la fete, eşec al băieţilor

Clubul Sportiv Şcolar Bega este implicat de vineri până duminică în turneele semifinale ale Campionatele Naţionale de juniori II, fetele evoluând pe teren propriu, în sala „Profesor Mircea Albu”, iar băieţii conduşi de profesorul Tiberiu Ondreikovits în deplasare, la Braşov, unde au cedat tocmai în faţa gazdei, pepinieră a prim-divizionarei CSU Cuadripol.

Fără Casian Todorov, căpitan accidentat şi nedeplasat sub Tâmpa, timişorenii au cedat în ultimul sfert al jocului disputat vineri seara, risipindu-şi bruma de două puncte avans avută la ultima pauză: 65-51 (13-8, 14-13, 13-21, 25-9). CSS Bega a început în formula Nenad Popov, Raul Covaciu, Ovidiu Udrea, Vlad Szekely, Daniel Tihoi, dintre care Covaciu s-a remarcat a fi drept cel mai eficient junior al bănăţenilor, cu 19 puncte marcate şi 12 rebounds, dintre care opt defensive, iar Udrea a izbutit 9 puncte şi 11 rebounds, dintre care 6 ofensive.

Pivotul Nenad Popov a evoluat cel mai mult, 34,53 minute, reuşind opt rebounds defensive şi 4 puncte, pe lista marcatorilor înscriindu-se şi Szekely, cu 10 puncte, şi Medgyesi – 9.

Juniorii timişoreni au scăpat vineri de disputa inaugurală, cu CSS Botoşani, care nu s-a prezentat, victoria fiind la masa verde, 20-0. Astăzi şi duminică urmează în ordine jocurile cu celelalte adversare din Seria A a semifinalelor la juniori I, şi anume BC Mureşul Târgu Mureş, LPS Bihorul Oradea şi U Mobitelco Viitorul Cluj.

La fete, CSS Bega junioare II, cu patru titulare care tocmai încheiaseră în aceeaşi zi victorioase o serie de 4 jocuri ale turneului semifinal al junioarelor I, şi anume Bianca Maria Blanaru, Nicoleta Denisa Molnar, Alexandra Sasebeş şi Alina Gheban, cărora li s-a adăugat Alexandra Brigitte Steiner, a galopat vineri seară de la ora 19,00 spre un 60-38 cu B.C. Star Bucureşti, pe reprize 22-5, 12-9, 16-12, 10-12.

Au marcat Blanaru – 15 puncte, Steiner – 13, Molnar – 11, Gheban – 9, Bordaş – 5, Condea – 4, Pantea – două puncte şi Fara, 1 punct.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Contraste: succes la fete, eşec al băieţilor

  1. Milan spune:

    Motivul pentru care se joaca marti de la 11:15 este destul de simplu: fetele de la Olimpia vin de la Bucuresti si dupa terminarea meciului doresc sa se intoarca acasa, iar pentru asta au programat meciul de la 11 sa se intoarca pe zi acasa, este ceva normal si absolut logic deoarece si Danzio cand a jucat acolo au avut ora de disputare tot de la 11. Este un lucru foarte bun pentru ca au reusit sa se inteleaga cele doua echipe. FORTA DANZIO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: