Coşgeterul integralist cu double-double, Jason Conley, admite că „it sucks!” să pierzi cu eficienţă +32: BC Timişoara – Energia Rovinari 78:85. „Nu înscrierea punctelor e problema, ci stoparea atacurilor”

Coşgeterul „violeţilor” învinşi dar şi al jocului BC Timişoara – Energia Rovinari 78:85 (40:42), integralistul Jason Conley, autor al unui double-double, cu 28 de puncte şi 10 recuperări, din totalul de doar 29 al gazdelor, a început cu un elocvent „it sucks” apropo de faptul că a avut o eficienţă de 32 dar a încheiat pe scut, acasă…

„Am încercat să facem tot ce putem dar am comis greşeli în apărare. Nu-i problemă cu marcarea punctelor, ci cu stoparea atacurilor. Ei alcătuiesc o echipă de tranziţie, ştiam asta, şi au impus tonul partidei încă din primul sfert. Ne-a fost greu să mai revenim pe final”, a explicat decarul Timişoarei, primul dintre cei 4 străini aduşi în cursul actualei campanii. Conley a ochit două treimi din totalul celor 15 aruncări de două puncte pe care le-a efectuat şi a reuşit, printre altele, o recuperare ofensivă care ar fi putut încă răsturna soarta unui joc controlat şi condus în mare majoritate de albaştrii din Gorj, la 71:75, însă momentele bune ale „violeţilor” au alternat prea des cu nefaste imprecizii.

„Şanse mai sunt dar nu putem avea controlul şi asupra a ceea ce se întâmplă în rest”, a conchis Jason Cornell Conley. Punct şi de la capăt, sâmbătă de la ora 17, cu „U” Mobitelco.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: