CS SCM Timișoara și FCC ICIM Arad se întâlnesc sâmbătă într-un derby al suferinței. Timba 2 vs. BC SCM 2, duminică în prima etapă a Ligii 1

CS SCM Timișoara primește sâmbătă de la ora 18 vizita vecinei FCC ICIM Arad, în etapa a 4-a din Liga Națională. Cele două combatante sunt în subsolul clasamentului și caută prima victorie din campionat. Este al treilea duel direct din acest început de sezon, după cele două din cupă. Timba joacă de la aceeași oră la Craiova, în etapa a 3-a din LNBM. Duminică începe și Liga 1 masculină. Sateliții echipelor timișorene se înfruntă în prima etapă, de la ora 12:30 la sala Mircea Albu.

Etapa a 4-a din Liga Națională aduce la sala Constantin Jude un nou meci între CS SCM Timișoara și FCC ICIM Arad. Este a 3-a întâlnire între cele două echipe în acest sezon, după cele din cupă. Atunci timișorencele s-au impus cu 69-64 în meciul de pe propriul teren, în timp ce arădencele au câștigat acasă cu 59-57. Au mers împreună la turneul final, cu alb-violetele din postura de învingătoare, în timp ce formația arădeană a fost lucky loser. În campionat diferă regulile, fiind obligatorie o româncă pe teren tot meciul, fără limită de vârstă, plus una sub 22 de ani în primul sfert.

De la întâlnirile din cupă formația gazdă le-a recuperat pe accidentatele Monika Borovszky Boriga și pe Adina Stoiedin. Pivotul timișorean a revenit pe teren în meciul cu Satu Mare după un an. La Arad s-a refăcut căpitanul Brankica Hadzovic, care în cupă a jucat doar la retur și a ieșit cu dureri la genunchi. Gruparea de pe Mureș a rămas cu 4 străine după ce a renunțat la americanca Vernet și caută întăriri sb panou.

Cele două echipe sunt în căutarea primei victorii în campionat. Dacă se impun sâmbătă, alb-violetele vor obține prima victorie în primul eșalon. Acestea au pierdut în primele două partide pe propriul teren, când au întâlnit primele două clasate, ACS Sepsi și CSM Satu Mare. Arădencele au pierdut cele trei partide din startul campionatului, în fața ocupantelor podiumului din sezonul trecut.

Meciul dintre CS SCM Timișoara și FCC ICIM Arad se joacă sâmbătă de la ora 18 la sala Constantin Jude. Vor arbitra Amalia Marchiș, Dan Narcis și Octavian Goina, supervizați de Marius Hurgoi.

*******************

Sâmbătă, tot de la 18, BC Timba Timișoara joacă la Craiova în etapa a 3-a din Liga Națională de baschet masculin. Vor conduce acest meci Marius Ciulin, Ciprian Ciocan și Mate Stretea, comisar, Mircea Martiș.  Cealaltă prim-divizionară de pe Bega joacă luni de la ora 18 acasă cu BC CSU Sibiu.

*******************

Duminică de la ora 12:30 se joacă la sala Mircea Albu meciul dintre BC Timba 2 Timișoara și BC SCM 2 Timișoara. Cei doi sateliți au fost repartizați în grupa 1, alături de CSM Mediaș, ACS Târgu Jiu, CSU CSM LPS 2 Oradea și CSM Sighetu Marmației. Primii doi sateliți se califică mai departe.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 12

 


Ultimele articole din categoria Baschet: