CSŞ Bega Timişoara, locul 20 la minibaschet fete

După clasarea pe podium la cea mai mică grupă de vârstă a baschetului juvenil, locul 3 la babybaschet, categoria sub 11 ani, o altă formaţie de fete de la CSŞ Bega Timişoara a concurat până astăzi tot la Craiova în Campionatul Naţional de minibaschet, sub 12 ani, în cadrul căruia bănăţencele s-au clasat pe locul 20, din 36 de echipe la start.

Baschetul timişean a avut însă şi o a doua reprezentantă în întrecerile din Bănie, Şcoala Gimnazială „Sorin Titel” Margina, care a încheiat competiţia pe ultimul loc, după ce în faza preliminară, pe serii, timişorencele s-au situat pe poziţia a patra în Grupa E, cu două victorii şi 3 înfrângeri, iar fetele din Margina au înregistrat, în aceeaşi serie, un succes şi 4 eşecuri.

„Bega” a încheiat concursul de minibaschet al fetelor cu două înfrângeri în grupa valorică 17-20, şi anume 10-20 cu ACS Vendor Odorheiu Secuiesc respectiv 19-33 cu ACS Champions II Bucureşti.

Competiţia a fost adjudecată de CSŞ Alexandria, urmată pe podium de CS Olimpia I Bucureşti şi Liceul Alexandru Papiu Ilarian Dej, cele 36 de echipe provenind din 22 de localităţi iar unele cluburi aliniind câte două grupări la start, cum a fost cazul bucureştenelor ACS Champions, CS Olimpia şi Baschet Raptors dar şi CS Crişul Oradea şi CSŞ Craiova. Timişoara şi Margina se regăsesc între centrele care s-au aliniat la Craiova din interiorul curburii carpatice, şi care le mai includ pe Cluj, Dej, Târgu Mureş, Reghin, Satu Mare, Alba Iulia, Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Braşov şi Sibiu, însă nu şi Aradul.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: