Dacă Petricevic se aștepta să vină mai mulți spectatori la Cupa Timișoara NetBet, un fiasco, atunci SCM Timișoara să nu fi discriminat prin segregare tocmai iubitorii sănătoși de baschet, neintoxicați de șantajul vaxxinare – pseudo-testare – fals ”pozitiv”. Politica SCM Timișoara a scăzut interesul localnicilor pentru baschet și l-a micșorat cu atât mai mult prin interzicerea accesului în tribună al amatorilor sănătoși ai jocului

”Cupa Timișoara NetBet” la baschet masculin pentru seniori a fost un fiasco cât se poate de previzibil în ceea ce privește absența iubitorilor jocului din tribuna sălii ”Constantin Jude”, efect de bumerang cu circa doar 200 de spectatori în sală ca urmare a aplicării de către SCM Timișoara a unor impuneri călcând în picioare orice urme de noțiuni științifico-medicale dar și de drept constituțional prin interzicerea accesului în incintă susținătorilor sănătoși care n-au cedat mizerabilului șantaj al mascaradei în derulare, refuzând triada cultului morții, și anume condamnarea sub forma vaxxinării cu înțepare și al său malefic ”certificat verde”, căci despre o procedură medicală propriu-zisă de vaccinare nici pe departe nu poate fi absolut deloc vorba din decembrie 2020 încoace, cu ”variantele” de a fi așa-zis ”testat” cu un test care n-are nici cea mai mică relevanță, fie pentru a fi dovedit ”negativ” în zilele precedente evenimentului sportiv, fie prin a fi fost declarat așa-zis ”pozitiv” în ultima jumătate de an. Orb în extrem, obedient, servil și slugarnic, fără pic de coloană vertebrală, sportul s-a aliniat pe pilot automat și s-a conformat umil, spășit și lipsit de vreo urmă de reacție normală unor macabre absurdități care terfelesc dreptul constituțional, medicina și știința, încuviințând în schimb oribile nedreptăți prin discriminare și segregare împotriva unor localnici sănătoși – plătitori de taxe și impozite și pentru bunul mers al administrării sălii polivalente a orașului dar și al echipei de baschet a Municipalității, care localnici ar fi avut un drept legitim să asiste la meciuri fără a fi fost vagginați, așa-zis ”testați” sau trecuți printr-o așa-zisă ”boală”. Iar Dragan Petricevic nu doar că nu înțelege absolut nimic din toate astea, sau se face că n-ar înțelege nimic, dar se mai și arată mirat de ce n-ar fi venit mai mulți spectatori la ”Cupa Timișoara NetBet”, oftând în completare că ăsta ar fi interesul redus al localnicilor pentru fenomenul cu mingea la coș. Nu, nu, măi ignoranților. Politica SCM Timișoara a scăzut în timp interesul localnicilor pentru baschet și l-a micșorat recent cu atât mai mult prin injusta interzicere a accesului în tribună al amatorilor sănătoși ai jocului. Pe care pur și simplu nu-i meritați…

SCM Timișoara a anunțat în pregătirea triunghiularului internațional amical aberantele impuneri care restricționează accesul în sală iubitorilor sănătoși ai jocului care fie nu și-au autocondamnat sistemul imunitar prin vaxxinare, fie n-au avut neinspirația și ignoranța de a se lăsa așa-zis ”testați” cu un așa-zis ”test” care n-are absolut nici o noimă în plan științifico-medical în raport cu farsa în derulare, dar clubul Municipalității s-ar fi așteptat cumva chiar și în aceste condiții discriminatorii și înjositoare pentru spiritul uman ca efectele demersului său să fie altele iar tribuna din ”Constantin Jude” să fie cât de cât plină de lume.

Cum poți să-ți închipui și imaginezi că dând curs implementării unei asemenea odioase segregări ai avea parte de alte urmări și ți-ar curge cumva spectatorii spre sală!? Doar dacă viețuiești într-o lume paralelă, într-o așa-zisă ”bulă epidemiologică” ruptă de realitățile dreptului constituțional dar mai ales de noțiunile de bază ale științei și medicinei. 

Alde Petricevic și dregătorii de la clubul sportiv Municipal ori habar nu au despre asemenea noțiuni de bază, în sfidarea absolută a cărora sunt puse în aplicare toate aceste așa-zise ”protocoale medicale”, pentru a nu mai pomeni despre călcarea în picioare a dreptului constituțional, ori fac pe proștii, antrenorul principal al alb-violeților secției de baschet declarându-se contrariat că n-au apărut mai mulți simpatizanți în tribună la jocul de debut acasă cu selecționata nord-americană, dar și victimizându-se în completare că pare-se acesta ar fi nivelul scăzut al interesului localnicilor pentru fenomenul sportiv sub panouri.

Halo… Strategia de 2 bani a prim-divizionarei de baschet a scăzut în timp interesul localnicilor pentru frumosul joc și l-a micșorat recent cu atât mai mult prin injusta interzicere a accesului în tribună al amatorilor sănătoși ai jocului. Astfel a poftit SCM Timișoara să organizeze revederea de natură amicală cu iubitorii baschetului după pauza competițională de vară, la primele partide din sala ”Constantin Jude” în pregătirea ediției 2021-2022, prin a condiționa accesul unei potențiale mase critice de spectatori în funcție de vaxxinarea-vagginare, de așa-zisa ”testare”, cu rezultat musai ”negativ” în zilele dinaintea turneului sau musai așa-zis ”pozitiv” în ultimele 6 luni, pentru ca ”pacientul” să fi fost trecut prin așa-zisa ”boală”.

Halo, ignoranților… Dacă ați îngenucheat în masă la altarul cultului morții, pe pilot automat, în transă, posedați demonic și învăluiți de psihoză în fața propagandei prin manipulare și constrângere condiționată a populației, atunci treaba voastră, să vă fie de bine, bucurați-vă cât mai intens de noua ”variantă” a sportului deturnat și alterat, strict pentru ”testați” și vaxxinați, adică pentru autocondamnații pe propria semnătură la atacarea sistemului imunitar suveran. Malefică este uneltirea încălecării și folosirii pervertite a sportului pe post de vehicul de segregare, adoptându-i pe compromiși – dezinformați care au manifestat ignoranța de a se vaxxina, periclitându-i implicit pe cei din jur, în detrimentul celor care n-au căzut în plasa dictaturii ”Guvid-1984”.

Sportul a fost mânat precum mielul la tăiat, în a se racorda cultului morții, dar și prin a accepta perversitatea interzicerii accesului la evenimentele sale taman a chibiților sănătoși, în cunoștință de cauză vizavi de farsele în derulare. A devenit un sport implicit grav bolnav dacă este în stare să-și lase la porți simpatizanții sănătoși care n-ar avea de fapt nimic de dovedit.  

Însă timpul le va dovedi pe toate iar istoria crunt îi va judeca pe părtașii complici ticluirilor în derulare, ignoranța nefiind o scuză… 

De ce n-au fost mai mulți spectatori la cele 3 meciuri ale Cupei Timișoara NetBet, câte unul pe zi de joi până sâmbătă, ne-am lămurit așadar. 

Cât despre jocurile în sine, urmărite de circa 200 de spectatori, așadar care fie au avut neinspirația de a se lăsa înțepați prin nociva vaxxinare – nici urmă de imunizare, fie s-au lăsat testați în ultima jumătate de an sau săptămâna trecută, unii dintre aceștia recurgând în plus și la a fi cârpe prin aplicarea botniței pe față în tribuna sălii ”Constantin Jude” – ce mai decădere a spiritului uman într-un oraș în care se murea pe străzi cu pieptul gol pentru asemenea drepturi și libertăți, ”Trageți! Trageți!”, SCM Timișoara s-a ales tot cu o victorie la prima apariție pe teren propriu și o înfrângere la cea de-a doua, reflex aidoma participărilor la Sibiu și Pitești, pe Cibin trecând mai întâi de craioveni și cedând apoi gazdelor, în Trivale revanșându-se cu sibienii și înclinându-se ulterior gazdelor.

De astă dată, joi seară, după prezentarea oficială a lotului cu care ”violeții” abordează sezonul 2021/2, incluzând și juniori, gazdele au dispus la scor de o selecționată nord-americană, cu 75:53, pe sferturi 24:15, 17:13, 19:14, 15:11, sâmbătă după-amiază urmând înfrângerea în fața gorjenilor, cu 77:83, într-un duel direct al echipelor învingătoare în primele două zile ale triunghiularului. 

Ultime repetiții înaintea debutului oficial programat prin meciurile din Cupa României, tur-retur vineri și marțea viitoare cu CSM Miercurea Ciuc, pe 24 septembrie în Harghita și în 28 acasă, în ”Constantin Jude”. Trăgând linie, șase meciuri de verificare dintre care 3 câștigate, rezultatele contând însă mai puțin.

Joi, baschetbaliștii Timișoarei au dominat clar disputa cu selecționata OBS Europe Tour, SCM controlând jocul și stabilind diferența maximă la final de meci, 75:53 (41-28), în condițiile în care alb-violeții au folosit toți cei 12 jucători de pe foaia de arbitraj.

Staff-ul tehnic format din Dragan Petricevic, Cristian Bota și Nenad Markovic a optat pentru o formulă 100% timișoreană în ultimele 92 de secunde ale partidei, un cinci care a cuprins patru juniori, toți formați în ”pepiniera” locală, și anume Roland Stanciu (16 ani, care a jucat 12 minute și 14 secunde), Șerban Horga (14 ani), Paul Hanea (16 ani), Robert Schipor (18 ani), cărora li s-a adăugat pivotul Alexandru Olah (27 ani), jucător crescut la CSȘ Bega Timișoara.

Altfel, Gajic a înscris cele mai multe puncte (16), Lilov a fost cel mai bun pasator (6), în vreme ce Olah a fost în double-double, cu 10 puncte și tot atâtea recuperări, SCM având șase marcatori în double digit. „Pe noi ne bucură faptul că am reușit să aducem o echipă din străinătate, mai ales că aceasta provine din Statele Unite ale Americii, pentru că în această vară nu a fost ușor nici să mergi să evoluezi peste hotare, nici să aduci o echipă de afară pe terenul tău. Scopul principal a fost să ne prezentăm lotul și să jucăm un meci bun care să înlocuiască un antrenament. Cam asta se cere de la o partidă în care prezinți întregul lot. În plus, să nu uităm, după 557 de zile este pentru prima dată când iubitorii de baschet sunt în sală, deși nu într-un număr la care mă așteptam, preferam să fie un număr mai mare. Nu sunt dezamăgit, probabil că acesta este interesul general pentru sportul timișorean, și la prezentarea echipei de handbal a fost un număr similar de spectatori în tribune. Pentru noi sunt importanți toți cei care au venit. Ideea a fost să le oferim o bucurie, nu să judecăm cine a jucat bine și cine nu” a spus Dragan Petricevic.

Nu ești dezamăgit? Bineînțeles că nu, Dragan Petricevic. SCM fiind un club de drept public, susținut din banul public, în activitate grație contributivității localnicilor, unii dintre aceștia chiar și așa ”interziși” la meciuri în sala administrată de Municipalitate sub cele mai prefabricate pretexte. Dar adevărul va ieși la iveală… Baschet, handbal, o apă și-un pământ cu toții, luați-vă de mână în disonanța cognitivă fără conștiință spirituală și cu filtrul rațiunii obturat, optând pentru ”interzicerea” în sală a iubitorilor sănătoși ai sportului. 

Sâmbătă, alb-violeții în portocaliu au câștigat trei din cele patru sferturi, cu 19:14, 22:20, 19:17, însă vizitatorii de la CSM Târgu Jiu au avut un partial de 17:32 în partea secundă, când au și marcat un coș de la jumătatea terenului, pe sirena de final a primei reprize, prin Glogovac.

CSM Târgu Jiu a beneficiat de un trio ce a înscris 75 de puncte din totalul de 83, învingând cu 77:83, la pauză 36:46. Căpitanul Porter Troupe (38 ani) a izbutit 29 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, pivotul Kevin Allen a pus 25 de puncte și 9 recuperări, în vreme ce fundașul Brandon Sly a contabilizat 21 de puncte și 7 pase decisive.

De partea gazdelor, tot Nikola Gajic a închis meciul cu 20 de puncte și 6 recuperări, iar Ivan Lilov a avut cifre bune la toate capitolele importante: 14 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări, 3 intercepții. „Au fost meciuri foarte utile. Despre primul am vorbit deja iar meciul de astăzi este exact cel de care aveam nevoie înaintea jocurilor din Cupă. Eu am mai spus de multe ori că nu îmi doresc să fiu campionul perioadei de pregătire. Deznodământul a fost echitabil, în sensul în care echipa din Tg. Jiu a meritat această victorie. Văd multe lucruri pozitive în jocul nostru: mingea a mers bine, am avut multe aruncări deschise, din păcate nu fructificate. De cealaltă parte am întâlnit o echipă cu trei jucători într-o zi de excepție. Nu cred că foarte des vom întâlni formații pentru care trei jucători înscriu practic toate punctele. Am avut o atitudine bună în repriza a doua, am recuperat, dar am făcut greșeli mici, totuși în cantitate mare, iar asta ne-a împiedicat să învingem o formație cu câțiva jucători într-o zi de excepție” a spus sâmbătă Dragan Petricevic. 

Clasamentul final al Cupei Timișoara NetBet 2021 îi are în frunte pe gorjeni, care băteau suta vineri în dauna nord-americanilor:

  1. CSM Târgu Jiu… 4 puncte
  2. SCM Timișoara… 3p
  3. OBS Euro Tour – selecționată americană… 2p.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 3

 


Ultimele articole din categoria Baschet: