Dan Fleşeriu: „Se poate cu ICIM Arad şi Alba, nu cu Tîrgovişte”

Dan Fleşeriu, antrenor al unor sătmărence impunîndu-se clar la Timişoara la nici 48 de ore după eşecul de miercuri la Alexandria, 66:58 cu Teleorman, survenind în urma unui ofensiv 94:80 duminică, în dauna de-acum rivalei la locul 8 a „violetelor”, Sportul Studenţesc, a estimat că poziţiile în zona 1-8 sunt în mare cristalizate.

Dan Fleşeriu: două victorii din 3 jocuri în 6 zile... 76:59 la Timişoara (foto gazetanord-vest)

„Nu cred că rezultatul de astăzi spune realitatea din teren, putea să fie un scor mai strîns, şi pentru că Timişoara a prins o zi mai slabă ca procentaj al aruncărilor”, a spus Fleşeriu, remarcînd că „anul acesta, ca nicioodată, Divizia A este mai echilibrată, avînd 9 cluburi la un nivel echilibrat iar de 10-15 ani n-a mai fost aşa ceva, la acest nivel. Faţă de sezonul trecut este un salt valoric în sus„.

Cît despre Municipal, care a dovedit astfel că rămîne momentan în faţa Timişoarei, pe 6 faţă de 8, comparativ cu doi faţă de 4 în 2011, Fleşeriu a apreciat că „în acest moment ne putem da seama în proporţie de 90% că suntem pe locul 6 şi îmi va conveni în play-off oricare dintre echipele ICIM Arad sau Alba Iulia. Nu avem preferinţe anume, se poate juca în compania lor. Singura care să o evităm este Târgovişte, fiind peste toate celelalte competitoare”.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: