Dovada. Documentele oficiale cu număr de înregistrare ca răspuns de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice din întreaga lume care recunosc că nu dețin nici un înscris privitor la izolarea / purificarea presupusului virus SARS-COV-2 din orice probă de pacient de pe planetă, de către nimeni. Actele accesibile populației, obținute în baza solicitărilor de informații de interes public. Studiul, prezentat de centrul Global Research + Lista țărilor

Reputatul centru Global Research – Centre for Research on Globalization, globalresearch.ca , a publicat sâmbătă sub semnătura lui Christine Massey o actualizare completată a studiului documentat pe bază de înscrisuri oficiale cu număr de înregistrare ca răspunsuri de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice din întreaga lume care recunosc că nu dețin nici o dovadă privitoare la izolarea / purificarea presupusului virus SARS-COV-2 din orice probă de pacient de pe planetă, nicăieri de către nimeni. Lucrarea, accesibilă la această legătură și oferită de Global Research prin traducere în 51 de limbi, inclusiv în limba română, sub titlul Solicitări privind libertatea de informare: Instituțiile de sănătate/știință din întreaga lume „nu au nicio înregistrare” privind izolarea/purificarea SARS-COV-2”, cu link-ul aici, include actele la dispoziția publicului, cu mențiunea că mai multe documente pot fi consultate prin descărcarea fișierelor pdf relevante compilate de cercetători, documentația de răspuns fiind obținută în baza solicitărilor de informații de interes public. Mai jos, disponibilă inclusiv lista la zi a instituțiilor și țărilor care au admis inexistența probelor. Dovezi în fața cărora, doar ca o paranteză din partea Sporttim, întrebarea pentru orice om cât de cât firesc și rațional este ce rost ar putea avea un așa-zis ”vaccin” la o inexistentă himeră, dar mai ales cum ar fi putut fi oare creat acest [email protected] în absența explicită a unei mostre izolate. Și e doar vârful icebergului. 

Dar iată traducerea în limba română a articolului studiului, articol accesibil în formatul original aici: https://www.globalresearch.ca/foi-reveal-health-science-institutions-around-world-have-no-record-sars-cov-2-isolation-purification-anywhere-ever/5751969

Notă de cercetare globală ca introducere din partea globalresearch.ca și conform traducerii în limba română de la link-ul https://www.globalresearch.ca/foi-reveal-health-science-institutions-around-world-have-no-record-sars-cov-2-isolation-purification-anywhere-ever/5751969

Aducem în atenția cititorilor noștri acest studiu atent documentat.

În timp ce autoritățile chineze au anunțat pe 7 ianuarie 2020 că au izolat și au identificat „un nou tip de virus”, nu au fost furnizate detalii. Apoi, pe 28 ianuarie 2020, Centrul SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a declarat că noul virus corona a fost izolat.  

Întrebarea centrală ridicată în acest studiu este următoarea: există dovezi de încredere că SARS-CoV-2 a fost izolat dintr-o „probă nealterată luată de la un pacient bolnav”?

Studiul oferă documentație bazată pe solicitările privind libertatea de informare adresate instituțiilor de sănătate/știință dintr-un număr mare de țări. 

Răspunsurile la aceste solicitări confirmă că nu există nicio înregistrare a izolării/purificării întreprinse de numeroasele instituții de sănătate/știință care au fost contactate. 

Este de remarcat faptul că, potrivit Institutului de Virologie din Berlin, OMS în ianuarie 2020 nu avea în posesia sa detalii privind izolarea și identitatea SARS-CoV-2. 

Mai mult, deoarece detaliile relevante privind izolarea/purificarea nu erau disponibile, OMS a decis, în conformitate cu sfatul Institutului de Virologie din Berlin, să „personalizeze” Reacția în lanț a polimerazei cu transcripție inversă în timp real (rRT-PCR) folosind SARS „similar” din 2003. virusul (redenumit ulterior SARS-1) ca „un punct de referință” pentru detectarea fragmentelor genetice ale SARS-CoV-2 2019.  

Rețineți că acest test RT-PCR total defectuos este folosit nu numai pentru a detecta virusul V, ci și acum pentru a „detecta” variantele SARS-CoV-2.

În acest studiu sunt furnizate documente justificative, inclusiv răspunsurile instituțiilor de sănătate/știință, CDC etc. De asemenea, mai multe documente pot fi consultate prin descărcarea fișierelor pdf relevante compilate de cercetători.

semnat Michel Chossudovsky , ”Cercetare globală”, 4 august 2021

Sindromului respirator acut sever (SARS) este „o boală respiratorie virală provocată de un coronavirus SARS asociate“, identificat pentru prima dată în China , în februarie 2003).

***

Actualizare din 29 octombrie 2021: Avem acum 127 de instituții din peste 25 de țări  înregistrate – toate nu au furnizat sau citat nici măcar o înregistrare care descrie purificarea presupusului virus covid din orice probă de pacient de pe planetă, de către nimeni. Toate documentele sunt disponibile publicului . 

*

O persoană sănătoasă la minte ar amesteca o probă de pacient (conținând diverse surse de material genetic și nu s-a dovedit niciodată că conține vreun virus anume) cu celule de rinichi de maimuță transfectate, ser fetal bovin și medicamente toxice, apoi ar pretinde că amestecul rezultat este „SARS-COV-2 izolați” și expediați-l la nivel internațional pentru utilizare în cercetarea critică (inclusiv dezvoltarea de vaccinuri și teste)?

Pentru că acesta este genul de afacere frauduloasă cu maimuțe care este considerată „izolare a virusului” de către echipele de cercetare din întreaga lume.

Doar unul dintre multele exemple este prezentat mai jos – acesta este dintr-un studiu citat de Departamentul Australian de Sănătate ca o lucrare „ care a condus la izolarea SARS-CoV-2 în cultură ”. (Poți observa oximoronul din citatul respectiv?)

Dacă sunteți nou în subiectul „izolare/purificare a virusului”, vă recomand cu tărie să începeți prin a citi Declarația despre izolarea virusului a Dr. Andrew Kaufman, Dr. Thomas Cowan și Sally Fallon Morell, MA  sau vizionați acest videoclip de 5 minute. de la Dr. Cowan.

Un coleg din Noua Zeelandă ( Michael S. ) și eu (CM) au trimis cereri privind libertatea de informare către instituții din diferite țări, care caută înregistrări care descriu izolarea unui virus SARS-COV-2 din orice probă nealterată prelevată de la un pacient bolnav. .

Solicitările noastre nu au fost limitate la înregistrările de izolare efectuate de instituția respectivă sau limitate la înregistrările realizate de instituția respectivă, ci au fost deschise la orice înregistrări care descriu „virusul COVID-19” (alias „SARS-COV-2”). izolare/purificare efectuată de oricine, vreodată, oriunde pe planetă.

Până acum (9 iulie 2021) 27 de instituții canadiene și-au oferit răspunsurile: Agenția de Sănătate Publică a Canadei (și o alta de la Agenția de Sănătate Publică a Canadei , aceasta este „varianta din Marea Britanie” alias „B.1.1.7” și „ Alpha”), Health Canada , Consiliul Național de Cercetare al Canadei , Organizația pentru Vaccin și Boli Infecțioase-Centrul Internațional de Vaccin (VIDO-InterVac) , Institutul Canadien de Cercetare în Sănătate , Consiliul de Cercetare în Științe Naturale și Inginerie din Canada , Ministerul Sănătății din Ontario , Institut National de Sante Public du Quebec , Ministerul Sănătății din Columbia Britanică(re „varianta din Marea Britanie“), Centrul British Columbia pentru Controlul Bolilor , Autoritatea de Sănătate Provincial Servicii British Columbia (2 răspunsuri, 1 re „SARS-CoV-2, 1 re« varianta din Marea Britanie»alias«B.1.1.7» alias „Alpha”), Autoritatea de Sănătate de Coastă din Vancouver (re „varianta Regatului Unit” alias „B.1.1.7” și „Alpha”), Newfoundland Labrador Department of Health & Community Services , McGill University , City of Toronto , Toronto Police , Regiunea Peel (Ontario), KFL&A Public Health (Kingston, Frontenac, Lennox și Addington, Ontario, „orice variantă”), Grey Bruce Health Services ,Sănătate Publică Peterborough (Ontario) , Serviciul de Poliție din Peterborough (Ontario), Serviciul de Poliție Aylmer (Ontario), Sănătatea Publică Hastings Prince Edward (Ontario), Universitatea din Toronto , Centrul de Științe ale Sănătății Sunnybrook , Universitatea McMaster și Spitalul Mount Sinai  (Toronto) ( rețineți că cercetătorii din ultimele 4 instituții au susținut public că au „izolat virusul”, la fel ca și VIDO-Intervac).

Fiecare instituție nu a reușit să furnizeze nici măcar o înregistrare care să descrie izolarea, adică purificarea oricărui „virus COVID-19” direct dintr-o probă de pacient care nu a fost mai întâi alterată cu alte surse de material genetic. (Acele alte surse sunt de obicei rinichi de maimuță, numite celule „Vero” și ser fetal bovin).

Răspunsul de la o altă instituție canadiană este de mult așteptat:  Public Health Ontario ( cerere depusă la 16 iulie 2020 ). Pe 3 iunie 2021, PHO și-a oferit scuza pentru că nu a răspuns: „Suntem prea ocupați cu COVID-19”: vezi asta .

Faceți clic pe linkurile de mai sus pentru a accesa răspunsurile de la instituțiile canadiene. Derulați mai jos pe această pagină pentru răspunsuri din partea instituțiilor din afara Canadei .

Iată 5 compilații pdf-uri care conțin răspunsuri FOI de la 79 de instituții din 22 de țări/jurisdicții, despre izolarea/purificarea/existența „SARS-COV-2”, precum și e-mailuri de la autorii studiilor care pretindeau că au „izolat virusul” și un e-mail de la șeful Laboratorului consultant pentru microscopie electronică de diagnosticare a agenților patogeni infecțioși de la Institutul Robert Koch din Germania, ultima actualizare la 13 iulie 2021 (notă: multe dintre aceste răspunsuri au fost obținute de cei care au solicitat FOI, alții decât Michael S. și mine, după cum este indicat mai jos pe această pagină):

Reveniți aici (pagina pe care vă aflați în prezent) pentru actualizări regulate.

Conform datei de 25 august în 2021: 98 de instituții și birouri în peste 20 de țări au răspuns până acum, precum și unii autori „SARS-CoV-2 izolare“ de studiu, și nici unul nu au furnizat sau citat nici o înregistrare care descrie real „SARS – izolare/purificare COV-2” .

Numeroase instituții au precizat, de asemenea, în mod explicit că izolarea/purificarea nu se face niciodată în virologie și că „izolare” în virologie înseamnă exact opusul a ceea ce înseamnă în limba engleză de zi cu zi. Acest lucru este evidențiat și în fiecare lucrare de „izolare a virusului” pe care am văzut-o vreodată, pentru orice presupus „virus”.

Faceți clic aici pentru a vedea o listă care poate fi căutată a instituțiilor; derulați în jos această pagină pentru a vedea fiecare răspuns; mai jos sunt capturi de ecran ale listei din 12 august 2021 (lista a fost publicată înainte ca cele mai noi 3 răspunsuri să fie adăugate).

Rețineți că unele instituții nu au reușit să coopereze pe deplin. Universitatea din Auckland, Sănătate Publică Țara Galilor, Colegiul Imperial din Londra.

Și da, suntem conștienți de numeroasele publicații în care autorii pretind că au „izolat virusul”.

Ne-am uitat la numeroase astfel de studii și nu am văzut încă unul unde au făcut acest lucru. A susține că a făcut ceva și chiar a-l face sunt uneori două lucruri diferite, chiar și în știința evaluată de colegi.

Și da, suntem conștienți de multele presupuse „genomi SARS-COV-2” publicate – acestea au fost de fapt fabricate, nu descoperite. Și da, suntem conștienți că au fost publicate fotografii EM, presupuse ale „virusului”, totuși o fotografie a ceva nu vă spune ce este, de unde a venit sau ce face. Trebuie să examinăm Metodele folosite pentru a „izolare virusul”/a obține fotografiile menționate/a obține presupusele genomi și atunci absolut totul se destramă cu „COVID-19”.

Răspunsuri FOI din partea instituțiilor din SUA, India, Republica Africa, Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie, Anglia, Scoția, Țara Galilor, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Țările de Jos, Spania, CDC european, Slovenia, Republica Cehă, Ucraina, Columbia, Uruguay, Portugalia, Brazilia, Republica Columbia, Ilse of Man etc., plus e-mailuri de la Robert Koch Institut (RKI) din Germania și mai mulți „autori de izolare a virusului”.

Un mare mulțumire tuturor persoanelor care au împărtășit cu amabilitate răspunsuri suplimentare că au obținut reizolare/purificare/existență a „SARS-COV-2”. Unii preferă să rămână anonimi, alții sunt numiți mai jos.

De asemenea, rețineți că am inclus mai jos răspunsuri de la CDC din SUA și câteva instituții din Noua Zeelandă în ceea ce privește izolarea/purificarea unui număr de alte presupuse „virusuri”, adică „HIV”, „virusul rujeolei”, „virusul poliomielitei”. „HPV”, „virusul Ebola”, „virusul Zika”, „XMRV”, „HTLV1”, „HTLV-III/LAV”, 2003 „SARS-COV”, „virusul MERS”, orice răceală comună „coronavirus”, orice „virus” în programul lor de „imunizare”. Din nou, niciunul nu a dat înregistrări sau citări ale înregistrărilor care descriu izolarea/purificarea oricărui „virus” dintr-un eșantion de pacient.

Ca acest link următor, veți vedea un răspuns FOI „fără înregistrări de izolare/purificare SARS-COV-2” de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA și Agenția pentru Substanțe Toxice și Registrul Bolilor (CDC/ATSDR), din 2 noiembrie, 2020: vezi asta .

La 1 martie 2021 , CDC a precizat încă o dată că nu au încă înregistrări ale izolării „SARS-COV-2” efectuate de oricine, oriunde pe planetă, vreodată… doar nu în atâtea cuvinte. În schimb, CDC a implicat în mod absurd că izolarea „SARS-COV-2” ar necesita replicarea unui „virus” fără celule gazdă și, prin urmare, este imposibilă. Vezi asta.

3 martie 2021: CDC nu reușește să furnizeze/citeze înregistrări care descriu izolarea/purificarea „SARS-COV-2” de către oricine, oriunde… DAR nu va mai spune pur și simplu acest lucru (cum au făcut-o pe 2 noiembrie); în schimb ei dau cântec și dans și își citează propriul studiu fraudulos (de Harcourt și colab.): vezi asta .

[Rețineți că cineva a transmis cu amabilitate un alt răspuns FOI de la CDC din 30 decembrie 2020 cu privire la presupusul „SARS-COV-1” din 2003 și toate „coronavirusurile comune ale răcelii” – CDC nu are nicio înregistrare că vreunul ar fi fost izolat. Iată un pdf temporar al scrisorii redactate… va urma unul mai bun pdf.

Și… Răspunsul CDC FOIA din 15 martie 2021 : nu există înregistrări cu privire la izolarea/purificarea „Ebolavirus ” de către nimeni, oriunde, vreodată: vezi asta .

Și… 19 martie 2021, CDC (Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) din SUA și Agenția pentru Substanțe Toxice și Registrul Bolilor (ATSDR) recunosc că nu au nicio înregistrare a vreunui „virus Zika” izolat/purificat dintr-o probă de pacient, de către nimeni. , oriunde pe planetă, vreodată: vezi asta .

Și… 23 martie 2021, CDC a recunoscut într-un răspuns FOIA că nu au nicio înregistrare a vreunui „HIV”  purificat/izolat dintr-un eșantion de pacient, de către nimeni, oriunde, niciodată.

[Vă rugăm să rețineți: este posibil să observați o referire ciudată la „gripă” în solicitarea mea FOIA, totuși acest detaliu nu a afectat în niciun fel cererea, deoarece referința a fost în contextul în care am dat vreun exemplu de tipul de înregistrare pe care îl căutam pentru. Referința a fost rezultatul unei editări neglijente din partea mea… Mi-am reciclat cererea mea anterioară de FOI pentru purificarea CDC a oricărui „virus gripal” și am neglijat să editez acea parte atunci când am adaptat textul pentru cererea mea HIV.] Vezi asta .

CDC nu are nicio înregistrare de purificare/izolare „XMRV” .

CDC nu are nicio înregistrare de purificare/izolare „HTLV-1” .

CDC nu are nicio înregistrare de purificare/izolare „HTLV-III/LAV” .

12 aprilie 2021: CDC admite că nu au nicio înregistrare a vreunui „virus gripal” izolat/purificat dintr-un eșantion de pacient, de către nimeni, oriunde pe planetă, vreodată: vezi asta .

7 iunie 2021: CDC a furnizat răspunsuri la 4 solicitări separate, admițând că nu au nicio înregistrare privind purificarea „virusului” dintr-o probă de pacient prin macerare, filtrare și utilizarea unei ultracentrifugă, de către oricine, oriunde, NICIODATĂ, pentru următorii „viruși” :

„SARS-COV-2”

„HPV”

„Virusul rujeolei”

Orice „virus” vizat de programele CDC de „vaccin” pentru copilărie sau adulți: [Notă: a existat o referire la „gripa” în această solicitare, dar nu afectează în niciun fel cererea, deoarece a fost în contextul unei exemplu de tip de înregistrare pe care îl căutam… editare neglijentă din partea mea când mi-am reciclat cererea anterioară FOIA de „virus gripal”.] Vezi asta .

10 iunie 2021: CDC recunoaște că nu au nicio înregistrare a vreunui „virus MERS” purificat din orice probă de pacient prin macerare, filtrare și utilizarea unei ultracentrifugă, de către oricine, oriunde, niciodată: vezi asta .

10 iunie 2021: CDC admite că nu au nicio înregistrare a vreunui „virus poliomielitei” purificat din orice probă de pacient prin macerare, filtrare și utilizarea unei ultracentrifugă, de către oricine, oriunde, niciodată: vezi asta .

Acum reveniți la „SARS-COV-2″….

Răspunsul FOIA pe 24 iunie 2021:

Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) al lui Anthony Fauci nu a furnizat/citat nicio înregistrare a purificării „SARS-COV-2” de la o probă de pacient de către nimeni, oriunde.

NIAID m-a îndrumat la studiul CDC anti-știință al lui Harcourt și colab., chiar și după ce i-am informat cu privire la răspunsul „fără înregistrări” al CDC din 7 iunie 2021 . Am apelat la FOIA Public Liaison a NIAID.

Comunicațiile dintre mine și NIAID sunt furnizate aici .

Studiul CDC citat de NIAID nu a purificat nimic dintr-un eșantion de pacient. Este același studiu despre care a scris dr. Thomas Cowan în 2020 („ Numai celulele de rinichi de maimuță otrăvite „au crescut” „virusul ”), unde a abordat, de asemenea, natura frauduloasă a „genomului SARS-COV-2” fabricat de autori. (după cum se arată în captura de ecran de mai jos).

Anterior, în 2020, Ron Bublitz a adresat deja Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase din SUA (NIAID), National Institutes of Health (NIH) întrebarea prezentată mai jos. Corespondența sa este postată la următorul link, împreună cu răspunsul evaziv oferit de Șeful Secției NIH/NIAID pentru corespondență controlată și anchete publice, Afaceri legislative și Sucursala de gestionare a corespondenței. Vezi asta.  Iată un pdf care arată textul și o fotografie a e-mailurilor reale.

Ron a oferit amabil o captură de ecran a comunicărilor sale cu NIAID, prezentată mai jos.

Rețineți că NIH/NIAID nu a răspuns la niciuna dintre întrebările lui Ron Bublitz și doar a citat același studiu CDC al lui Harcourt și colab. menționat mai sus, care s-a dedat la abordarea tipică frauduloasă a „afacerii cu maimuțe” a așa-numitei „izolare” – așa cum se arată în captura de ecran de mai jos).

După ce o serie de solicitări privind libertatea de informare, începute în aprilie 2020, nu au dat niciun răspuns satisfăcător, Ricardo Maarman (lucrand alături de Dr. Faiez Kirsten ) a contestat guvernul  sud-african la Înalta Curte Western Cape în mai 2021 să ofere dovada „virusului”. ” care se presupune că justifică măsurile devastatoare de izolare ale guvernului respectiv.

(Mai precis, Ricardo a contestat președintele, Departamentul Național de Sănătate, Comitetul consultativ guvernamental COVID-19 și ministrul guvernanței cooperative și afacerilor tradiționale. Și declarația pe propria răspundere a fost scrisă în primul rând de directorul executiv interimar al Naționalului Africii de Sud Institutul pentru Boli Transmisibile.)

Guvernul nu a furnizat dovezi sau chiar dovezi convingătoare, iar pe paginile 29+ ale declarației pe propria răspundere (începând de la pagina 31 din pdf) a dezvăluit că s-au bazat pe o abordare „bine stabilită”, dar neștiințifică, a „izolării virusului”.

Declarația pe propria răspundere a guvernului SA implică cu înțelepciune că postulatele lui Koch (sau o variație prin urmare) au fost îndeplinite pentru presupusul „virus”, când de fapt niciunul nu a fost. Nu conține nicio mențiune despre purificarea particulelor care au fost arătate în imaginile EM (în culturile celulare, niciodată purificate sau în mostre de pacienți!) presupus a fi „virusul”, sau caracterizarea sau secvențierea particulelor purificate sau orice experiment controlat. implicând particule purificate.

Iar discuția guvernului SA asupra criteriilor Bradford-Hill trece peste faptul că aceste criterii presupun existența și măsurarea validă a factorului potențial cauzal care face obiectul investigației, atunci când realitatea este că niciun test nu a fost sau ar fi putut fi validat niciodată pentru niciodată. -particule purificate, niciodată caracterizate, niciodată secvențiate presupus a fi „virusul”.

 

Judecătoarea a decis că problema nu este urgentă și a scos chestiunea din rol. Ricardo va continua acest lucru. Notificarea de moțiune, transcrierea ședinței , hotărârea instanței , alte documente și interviuri despre acest caz sunt postate pe un site dedicat: vezi aceasta .

Un document al instanței de la Lisabona din 19 mai 2021 este postat pe site-ul lui Andre Dias, dr. (după cum a raportat Celia Farber la „The Truth Barrier”, celiafarber.substack.com ).

Adresa URL a documentului instanței este aici  (și am făcut o copie de rezervă aici ).

Potrivit interviului prin e-mail publicat pe 28 iunie 2021 de doamna Farber, cu Dias, care este expert în modelarea bolilor pulmonare, decizia instanței se referă la o petiție a unui cetățean la Ministerul Sănătății, „ echivalent cu o cerere de libertate a informațiilor… care a ajuns în instanță – cu întrebări epidemiologice și statistice ”, iar „ instanța a mai oficializat că ministerul nu are date sau referințe despre existența virusului …”

Dna Farber informează că o traducere în limba engleză a hotărârii instanței este în lucru și va fi distribuită pe site-ul ei odată ce va fi pregătită. Mai jos este o captură de ecran din documentul original care arată unele dintre întrebările care au fost adresate Ministerului Sănătății din Portugalia, la care se pare că nu au avut răspunsuri.

Iulie 2021: Ministerul Sănătății din Brazilia a furnizat/a citat zero înregistrări de purificare „SARS-COV-2” pentru solicitantul FOI, Marcella Picone. Ministerul a susținut inițial că cererea (pe care restul lumii a înțeles-o bine) nu este clară, dar a admis și „informații inexistente”. În cel de-al doilea răspuns adresat doamnei Picone, ei au explicat că au urmărit cercetările efectuate de alte țări. Vezi ps 2, 13, 14. Răspunsuri complete: vezi asta .

Agenția Braziliană de Reglementare a Sănătății (Anvisa) este un aprobator de cântăreț asemănător FDA. În răspunsul lor FOI către Marcella Picone, ei au explicat că nu au nicio înregistrare privind purificarea „SARS-COV-2” și nu sunt obligați prin lege, prin urmare nu este (în mintea lor) obligația lor să se asigure că „virusul ” chiar există. Comunicare completă: vezi asta .

La următorul link (de pe site – ul web al jurnalistului de cercetare premiat Torsten Engelbrecht și coautor al cărții Virus Mania ) este un e-mail de la Dr. Michael Laue , șeful Laboratorului Consultant pentru Microscopie Electronă de Diagnostic a Patogenilor Infecțioși la Robert din Germania. Koch Institut (RKI) , un institut „ din portofoliul Ministerului Federal al Sănătății ” și responsabil pentru controlul și prevenirea bolilor: vezi asta .

Link-ul pentru Turonova et al. rezumatul, furnizat de Dr. Laue în e-mailul de mai sus, este aici ; textul integral al lucrării este aici: Analiza structurală in situ a vârfului SARS-CoV-2 dezvăluie flexibilitate mediată de trei balamale)

Punctul de plecare pentru această lucrare este un așa-numit izolat SARS-COV-2 numit „MUC-IMB1” (denumit pur și simplu „MUC-1” în materialele suport ale lucrării ). Turonova și colab. credit G. Dobler de la Institutul Bundeswehr pentru Microbiologie pentru că le-a furnizat acest „izolat”.

L-am contactat pe Dr. Gerhard Dobler pentru a confirma detalii despre „MUC-1” (care poartă mai multe nume diferite, inclusiv Germania/BavPat1/2020), și se dovedește că MUC-1 este un alt rezultat al metodologiei de afaceri maimuță citată la partea de sus a acestei pagini. (E-mailurile și mai multe detalii sunt postate aici: MUC-1 aka MUC-IMB1: doar mai multe fraude în afaceri cu maimuțe Corman/Drosten .) MUC-1 nu este „virus” izolat/purificat și nici nu s-a dovedit vreodată că conține vreun „virus” .

(Dr. Andrew Kaufman a comentat recent aceeași lucrare a lui Turonova și colab.; pentru a vedea rezumatul videoclipului său, mergeți la „Video bonus”: vedeți asta .)

De asemenea, pe site-ul lui Torsten Engelbrecht există link-uri către răspunsurile prin e-mail ale autorilor studiilor „SARS-COV-2”, începând cu lucrarea Zhu et al citată mai sus de dr. Michael Laue. Niciunul nu a oferit vreo dovadă sau asigurare cu privire la purificarea „virusului”. Următoarele sunt copiate și lipite de pe pagina de pornire a lui Torsten:

„ Na Zhu și colab. NEJM ): „[Arătăm] o imagine a particulelor de virus sedimentate, nu a celor purificate” ( vezi E-mail ).

Leu LM Poon; Malik Peiris ( Medicina naturii ): „Imaginea este virusul care se dezvoltă dintr-o celulă infectată. Nu este un virus purificat” ( vezi Email ).

Sharon R. Lewin și colab. The Medical Journal of Australia ): „Extractia acidului nucleic a fost efectuata pe material izolat recuperat din celulele infectate. Acest material nu a fost centrifugat, deci nu a fost purificat prin gradient de zaharoză pentru a avea o bandă de densitate ca atare. Imaginile EM au fost obținute direct din materialul de cultură celulară” ( vezi Email ).

Myung-Guk Han și colab. Osong Public Health and Research Perspectives ): „Nu am putut estima gradul de purificare deoarece nu purificăm și nu concentrăm virusul cultivat în celule” ( vezi Email ).

Wan Beom Park și colab. Journal of Korean Medical Science ): „Nu am obținut o micrografie electronică care să arate gradul de purificare” ( vezi e-mail ).”

13 ianuarie 2021: Ministerul Norvegiei al Sănătății și Serviciilor de Îngrijire nu a furnizat sau citat nicio înregistrare a izolării „SARS-COV-2” dintr-un eșantion de la un pacient simptomatic, în care proba nu a fost alterată cu material genetic suplimentar, de către nimeni oriunde. , pentru solicitantul Martiens Bekker. Cerere și răspuns cu traducere în engleză: vezi asta .

25 aprilie 2021: Direcția Norvegiană de Sănătate (care se află în subordinea Ministerului Sănătății și Serviciilor de Îngrijire) nu a furnizat sau a citat nici măcar o înregistrare de purificare „SARS-COV-2” dintr-o probă de pacient, de către nimeni, oriunde și a oferit în schimb o scuză prostească: vezi asta .

Mai 2021 Institutul de Cercetare Biologică Stabilă Clemente din Uruguay (din subordinea Ministerului Educației și Culturii) și Facultatea de Chimie, Universitatea din Republica nu au furnizat/citat nicio înregistrare a epurării „SARS-COV-2”, de către nimeni oriunde, pentru solicitantul María Bettina Galo. Ambele răspunsuri: vezi asta .

7 iunie 2021: Ministerul Sănătății Publice din Uruguay nu a furnizat sau citat solicitantului María Bettina Galo nicio înregistrare a „SARS-COV-2” purificat dintr-o probă de pacient, de către oricine, oriunde, niciodată și a susținut că nu poate înțelege cererea : vezi asta .

30 martie 2021: Autoritatea de Sănătate din Oregon a confirmat că nu are nicio înregistrare a repurificării niciunui „SARS-COV-2” din niciun eșantion de pacient din lume: vedeți formularea completă a cererii și răspunsul: vedeți aceasta .

22 mai 2021: Ministerul Sănătății și Protecției Sociale din Republica Columbia admite că nu are nicio înregistrare privind repurificarea „SARS-COV-2” dintr-un eșantion de pacient, de către nimeni nicăieri. Scrisoarea integrală aici .

3 mai 2021: Consiliul Indian de Cercetare Medicală (ICMR, „organismul de vârf din India pentru formularea, coordonarea și promovarea cercetării biomedicale”) nu a furnizat/citează nicio înregistrare a purificării „SARS-COV-2” pentru solicitant (care a cerut să păstreze atât numele, cât și fișierul # privat); în schimb, au citat un exemplu tipic de fraudă „în afaceri de maimuță”. Rețineți că ICRM a susținut în mod fraudulos că a urmărit „virusul” în India, că a izolat varianta imaginară din Marea Britanie, că a dezvoltat un cântăreț COVID-19, că împărtășește drepturile de proprietate asupra lui și că este membru al rețelei globale de forță de muncă în sănătate a OMS. . Răspuns complet aici .

28 iunie 2021, Consiliul Indian de Cercetare Medicală (ICMR) nu reușește din nou să furnizeze/citeze vreo înregistrare a purificării „SARS-COV-2” și citează mai multe fraude „în afaceri de maimuță”, de data aceasta prin Institutul Național de Virologie. . Notați sigla și referința Organizației Mondiale a Sănătății în subsolul scrisorii. Iată adresa URL a imaginii.

Urmează un al doilea răspuns FOI din 28 iunie 2021 din partea Consiliului Indian de Cercetare Medicală care nu a furnizat/citează din nou vreo înregistrare a purificării „SARS-COV-2” și citează aceleași documente antiștiințifice, de data aceasta ca răspuns la solicitant Trinayan Das. ICMR i s-a adresat, de asemenea, întrebări suplimentare referitoare la PCR și a răspuns că este „standardul de aur” pentru detecție („foarte precis”! „confirmă prezența”!!). Răspuns complet aici .

Eu personal nu pot citi aceste documente cehe, dar mi s-a spus:

Univerzita Karlova: „Aceasta de la universitatea nr. 1 din R. Cehă. Ca răspuns, ei ne informează, că „există un larg consens în comunitatea științifică internațională” cu privire la secvența precisă a ARN a SARS-Cov2, cu privire la structura sa chimică și proteică și aceasta provoacă COVID19.”

Astfel, Univerzita Karlova nu a furnizat nicio înregistrare care să dovedească purificarea sau existența „virusului”: vezi asta .

Ministerul Ceh al Sănătății: „Acesta este răspunsul Ministerului Ceh al Sănătății. Când s-a cerut o dovadă a existenței virusului SARS-Cov2…”

Referințele citate de Minister sunt în limba engleză și nu descriu purificarea unui presupus virus, cu atât mai puțin studiul științific al acestuia. Scrisoarea integrală aici .

Personal nu pot citi acest următor document de la Ministerul Sănătății al Ucrainei din 15 martie 2021, dar mi se spune că Ministerul a declarat aici că nu dețin niciun izolat „SARS-COV-2” și nici nu intenționează să obțină niciunul.

Ministerul olandez al Sănătății, Bunăstării și Sportului a furnizat/citat pentru solicitant nicio înregistrare a experimentelor reale de purificare și control care să arate că există „SARS-CoV-2”: vezi aceasta .

26 aprilie 2021: Încă o dată, ministrul olandez pentru sănătate, bunăstare și sport a răspuns la o FOI trimisă agenției sale RIVM (Institutul Național pentru Sănătate Publică și Mediu) pentru purificarea „virusului”; Ministrul a furnizat/a citat zero astfel de înregistrări pentru Gabriëlle Rutten și a citat în schimb anti-știința culturii celulare. Corespondența completă aici .

18 februarie 2021: Departamentul de Sănătate și Asistență Socială din Insula Man a recunoscut într-un răspuns FOI adresat domnului Steven Gardner că:

  • „virusul” nu este izolat/purificat;
  • 45 de cicluri PCR!

și a dat informații false despre secvențele utilizate în „testele” PCR. PDF complet neredactat aici .

Ministerul Sănătății și Institutul de Cercetare coroana NZ lui Noua Zeelandă , Institutul de Știința Mediului și Cercetării au recunoscut că nu au nici inregistrari de izolare „SRAS-CoV-2“: a se vedea acest lucru .

Iată 5 pagini de aur pur, care demonstrează evaziunea magistrală plus incompetența uimitoare și/sau fraudă din partea Ministerului Sănătății din Noua Zeelandă . În loc să furnizeze înregistrările cererilor de izolare/purificare „SARS-COV-2” și dovada unor teste de diagnosticare precise, ei au grăbit despre genomuri și culturi ale virusului imaginar niciodată izolat; a declarat că testele PCR au fost validate în întreaga lume și reprezintă standardul de aur; și a citat un raport preliminar din februarie 2020 („Patogenicitatea SARS-CoV-2 la șoarecii transgenici hACE2”) care a folosit așa-numita tulpină „SARS-COV-2” care a fost inventată de Zhu și colab. și a susținut că postulatele lui Koch au fost îndeplinite. Vezi asta .

Nu există înregistrări care să descrie izolarea SARS-COV-2 dintr-un eșantion care nu a fost deja adulterat cu alt material genetic, admite Departamentul Prim-ministrului și Cabinetului din Noua Zeelandă : vezi asta .

22 martie 2021, Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă, prim-ministrul Jacinda Ardern și Cabinetul NZ confirmă că încă nu au nicio înregistrare care să descrie purificarea „virusului” și, prin urmare, nicio dovadă a existenței acestuia și aleg să citeze în schimb studii frauduloase ( infamul studiu Harcourt et al. menționat mai sus și lucrarea australiană citată în partea de sus a acestei pagini). Răspunsul complet pdf aici .

19 aprilie 2021, ca răspuns la o solicitare care le-a fost transmisă de către biroul prim-ministrului Jacinda Ardern, Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă confirmă că nicio înregistrare care să descrie purificarea „SARS-COV-2” nu este deținută de către minister sau de vreo altă persoană. „agenție supusă legii”. Răspunsul complet pdf aici .

23 aprilie 2021 Biroul primului ministru Jacinda Ardern, Noua Zeelandă , confirmă din nou că nu au nicio înregistrare care să descrie purificarea „SARS-COV-2” de către nimeni, oriunde, niciodată. Răspunsul complet pdf aici .

Universitatea Auckland din Noua Zeelandă a fost dezamăgitor de necooperant, singura instituție din 8 octombrie nereușind să admită pur și simplu că nu dețin astfel de înregistrări, optând în schimb pentru un „refuz” incomplet al cererii colegului meu. Să recunoaștem, dacă Universitatea ar fi avut de fapt astfel de înregistrări (pe care nimeni altcineva de pe planetă nu pare să le aibă) și ar fi disponibile publicului, Universitatea din Auckland ar fi furnizat cu mândrie linkuri/citări. Dar nu au făcut-o. Vezi asta .

Universitatea din Otago din Noua Zeelandă , unde profesorul dr. Miguel Quiñones-Mateu. au afirmat cu luni în urmă că au „izolat virusul”, au răspuns că nici ei nu au „înregistrări” care descriu izolarea SARS-COV-2 dintr-o probă care nu a fost încă alterată cu alt material genetic: vezi asta .

30 martie 2021 Universitatea Otago din Noua Zeelandă confirmă că încă nu are nicio înregistrare de izolare/purificare „SARS-COV-2”, de către nimeni nicăieri. Răspunsul complet pdf aici .

BONUSURI:  Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă admite că nu are înregistrări care să descrie izolarea ORICE virus listat în Programul de imunizare al NZ : vezi asta. ]

Institutul de cercetare al coroanei din NZ, Institutul de Știință și Cercetare a Mediului, admite, de asemenea, că nu are înregistrări care să descrie izolarea ORICE virus listat în Programul de imunizare din NZ și echivalează „izolarea” cu cultivarea: vezi asta .

Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă nu are, evident, nicio înregistrare care să descrie izolarea presupusului „SARS-COV” din 2003 sau a oricărui „coronavirus comun de răceală” de către oricine, oriunde, vreodată , dar nu a fost dispus să admită acest lucru. În schimb, ei au sugerat în mod fals că Michael S. a cerut lucruri pe care nu le-a cerut. Vezi asta .

Institutul de cercetare al coroanei din Noua Zeelandă, Institutul de Știință și Cercetare a Mediului echivalează încă o dată „izolare” cu cultivare și de data aceasta admite că nu are nicio înregistrare a izolării „SARS-COV-1” sau a oricărui „virus” în Programul de imunizare din NZ și pur și simplu „ignorat” o interogare de izolare a oricăror „coronavirusuri comune de răceală” . Cred că știm răspunsul, nu-i așa? Vezi asta .

9 martie 2021: Institutul de Știință și Cercetare a Mediului din Noua Zeelandă admite că încă nu are nicio înregistrare a izolării/purificării „SARS-COV-2” (efectuată de oricine de pe planetă, oriunde, vreodată): vezi asta .

Unul dintre miniștrii asociați ai sănătății din Noua Zeelandă, Jenny Salesa, nu are „înregistrări”: vezi asta .

O altă miniștrie adjunctă a sănătății din Noua Zeelandă, Julie Anne Genter, nu are „înregistrări”: vezi asta .

Și un altul dintre miniștrii asociați ai sănătății din Noua Zeelandă, Peeni Henare, nu are „înregistrări”: vezi asta .

La fel, „fără înregistrări”, spune Bay of Plenty District Health Board, Tauranga Hospital, Noua Zeelandă : vezi asta .

16 iunie 2021: Universitatea din Australia de Vest – casa cercetătoarei finanțate de Gates Christine Carson , care a petrecut nenumărate ore pe rețelele sociale în ultimul an insistând „ da, virusul COVID-19 a fost izolat” – a furnizat/a citat zero înregistrări despre „ Izolarea/purificarea SARS-COV-2” dintr-un eșantion de pacient, de către oricine oriunde: vezi asta .

La acest link următor veți găsi un răspuns interesant „fără înregistrări” FOI de la Departamentul de Sănătate al Australiei : vedeți aceasta .

Aceeași admitere de la Institutul Peter Doherty pentru Infecție și Imunitate din Australia (care a susținut public că a „izolat virusul”).

Aceeași admitere din partea Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization din Australia – CSIRO („Agenția națională de cercetare științifică a Australiei”), care este implicată în testele de vaccin „COVID-19” folosind așa-numitul „izolat SARS-COV-2” de la Institutul Doherty: vezi asta .

22 martie 2021 , Organizația de Cercetare Științifică și Industrială din Commonwealth din Australia încă nu are nicio înregistrare a vreunui „SARS-COV-2” purificat de la un pacient, de către oricine, nicăieri: vezi asta .

Următoarea scrisoare FOI afișată în captura de ecran de mai jos este un răspuns la o solicitare care a fost trimisă la sfatul Departamentului de Sănătate al Australiei și a venit la noi prin intermediul lui John Blaid . Adresată lui Mary-Jane Liddicoat, scrisoarea oficială, dar nedatată, a fost scrisă cândva după 9 martie 2021 de Dr. Nick Coatsworth , Director Executiv al Serviciilor Medicale, Canberra Health Services (CHS), Guvernul ACT (Guvernul Teritoriului Capitalei Australiane) .

[Când analizați răspunsul lui Coatsworth, țineți minte următoarele fapte furnizate de Darren Christison, un jurnalist din Sydney, Australia: „ Acesta este același doctor Nick Coatsworth, care este „băiatul de afiș” pentru eforturile guvernului australian de a vaccina pe toată lumea până când urinează otrava și a fost un fix permanent la televizor și online în ultimele luni (vezi asta ). El este, de asemenea, același doctor Nick Coatsworth care recent, potrivit The Sydney Morning Herald, „a admonestat o „gropă de medici activiști” care răspândesc dezinformații și subminează încrederea în vaccin” (vezi aceasta ). ]

Coatsworth a recunoscut că Canberra Health Services nu deține înregistrări relevante pentru tema izolării (alias purificării) presupusului „SARS-COV-2”. Întreaga sa scrisoare este aici .

19 martie 2021: Australian Capital Territory / Canberra Health Services din nou nu au furnizat / citat nicio înregistrare a purificării „SARS-COV-2” din orice probă de pacient de pe planetă (demonstrând astfel că încă nu au nicio dovadă că „virusul ” există de fapt). Comunicații complete: vezi asta .

BONUS: Organizația de Cercetare Științifică și Industrială a Commonwealth-ului din Australia – CSIRO („Agenția națională de cercetare științifică a Australiei”) admite, de asemenea, că nu are nicio înregistrare care să descrie izolarea ORICE virus în programul național de „imunizare” al Australiei, de către oricine, oriunde, vreodată: vezi asta ]

16 martie 2021: Ministrul și Departamentul Sănătății din Australia de Vest confirmă că nu au nicio înregistrare privind purificarea „SARS-COV-2” din niciun eșantion de pacient de pe planetă (și, prin urmare, nicio dovadă că „virusul” există) și că PathWest Laboratory Medicine face doar versiunea de șarlamănală a „izolare a virusului”. Comunicații complete: vezi asta .

28 aprilie 2021: Ministrul sănătății și bunăstării din Australia de Sud a confirmat că nu au nicio înregistrare privind purificarea „SARS-COV-2” din nicio probă de pacient de pe planetă (și, prin urmare, nu există dovezi că „virusul” există cu adevărat). Comunicații complete: vezi asta .

25 mai 2021: Ministerul Sănătății din New South Wales, Australia , a confirmat că nu au nicio înregistrare privind purificarea „SARS-COV-2” din nicio probă de pacient de pe planetă (și, prin urmare, nu există dovezi că „virusul” există cu adevărat). Comunicații complete: vezi asta .

Nu există înregistrări de izolare „SARS-COV-2”, admite Departamentul de Sănătate și Asistență Socială din Regatul Unit (notă: nu există 1, nu 2, nu 3, ci 4 astfel de răspunsuri de la DHSC – cel mai recent din 23 noiembrie 2020 ) : Vezi asta .

[Notă Departamentul U.K. de Sănătate și Asistență Socială ne – a ținut în așteptare timp de 2 luni , deja la o cerere FOI de (cel mult) 3 zile în valoare de analiză asupra lor presupusa „nouă variantă“ anunțată de Matt Hancock la 14 decembrie 2020: a se vedea acest lucru ]

Biroul guvernamental pentru știință al Regatului Unit nu are nicio înregistrare privind izolarea/purificarea „SARS-COV-2”: vezi asta .

La fel, de la Biroul Cabinetului Regatului Unit și Biroul Primului Ministru al Marii Britanii , ca răspuns la o întrebare din partea lui Marc Horn. Vezi aici  și aici .

Iată un răspuns succint FOI de la Agenția de Reglementare a Medicamentului și Produselor de Sănătate din Marea Britanie (obținut de domnul Athanasios Kandias). Agenția nu a furnizat/a citat nicio înregistrare privind izolarea „SARS-COV-2”. Răspunsul lor include o afirmație (aparent frauduloasă) conform căreia astfel de înregistrări sunt disponibile în domeniul public, dar nu au furnizat linkuri/citări, în ciuda faptului că li s-a cerut locația oricăror astfel de înregistrări. Extrase sunt prezentate mai jos. Răspuns complet aici . Pdf aici .

4 mai 2021: Universitatea din Warwick (Marea Britanie) admite că nu dețin nicio înregistrare care să descrie purificarea „SARS-COV-2” dintr-un eșantion de pacient, de către oricine, oriunde, vreodată: vezi asta .

În ceea ce privește „BNT162b2”, ingredientul ARNm din „vaccinul Covid-19” Pfizer-BioNTech , care se presupune că este transcris din presupusul șablon genetic corespunzător care se presupune că codifică presupusa proteină virală (S) a presupusului „SARS-COV- 2 virus”, UK Medicines & Healthcare Regulatory Products Agency a recunoscut jurnalistului de investigație Frances Leader că: șablonul genetic pe care se bazează („BNT162b2”) „ nu provine direct dintr-un virus izolat de la o persoană infectată ”, ci mai degrabă „ a fost generat printr-o combinație între sinteza genelor și tehnologia ADN recombinant ”. Schimbul de e-mail este disponibil aici  și într-un pdf aici .

MHRA 7.png

MHRA 7.png

Nicio fotografie EM cu „SARS-COV-2” purificat, nicio lucrare revizuită de colegi cu genomul „SARS-COV-2” purificat, nicio dovadă că „virusul” cauzează „COVID-19”, etc. – spune Cabinet Office al Regatului Unit ca răspuns la întrebările prezentate mai jos de la Bartholomeus Lakeman; scrisoare completă aici  și păstrată aici .

Nu există înregistrări privind izolarea „SARS-COV-2” dintr-un eșantion nealterat, spune Camera Comunelor din Marea Britanie , ca răspuns la o întrebare din partea lui Marc Horn: vezi asta .

La fel, de la Camera Lorzilor din Marea Britanie , ca răspuns la o întrebare din partea lui Marc Horn: vezi asta .

Faceți clic aici pentru a vedea o serie de solicitări de FOI „COVID-19” transmise de Marc Horn diverselor agenții)

La fel, de la Public Health Scotland ca răspuns la Athanasios Kandias: vezi asta .

La fel, pentru a doua oară de la Public Health Scotland, ca răspuns la colegul meu din NZ: vezi asta .

Public Health Wales i-a oferit Dr. Janet Menage o scuză incompletă pentru a nu a ajutat în mod corespunzător cu cererea ei (Dr. Menage a depus o plângere echipei de „Plângeri corporative” PHW); vezi răspunsul PHW aici .

Iată un al doilea și mai recent răspuns suspect din partea Public Health Wales, care nu oferă nicio înregistrare sau citare a vreunei înregistrări privind izolarea/purificarea „SARS-COV-2” făcută de nimeni, oriunde, niciodată. Vezi asta .

Mai jos este o captură de ecran a unui răspuns privind libertatea de informare de la University College Dublin, care explică că  Laboratorul Național de Referință a Virusilor din Irlanda nu are înregistrări care să descrie „ cum a fost purificat noul coronavirus ” . Faceți clic pe link pentru mai multe detalii.

Statens Serum Institut, Danemarca i-a spus lui Alex Holmsted că (traducere): „ Statens Serum Institut poate afirma că am efectuat acum o căutare în jurnal de documentație care a convins Statens Serum Institut de existența reală a SARS-CoV-2, presupusa cauză a COVID19 și, în plus, am încercat într-un alt mod să găsim documente relevante. Statens Serum Institut poate observa că nu deținem documentele solicitate… ”  Vezi asta .

Aprilie 2020: Public Health England admite că a folosit materiale virale false pentru a evalua testele „COVID-19”, standardul de aur nu este un virus izolat și multe altele. Vezi asta .

Nu există înregistrări privind izolarea „SARS-COV-2” dintr-un eșantion nealterat, i-a spus Public Health England lui Andrew Johnson, profesor de tehnologie la o universitate din Marea Britanie: vezi asta . Acesta este scrisul lui Andrew cu privire la solicitarea lui FOI: vezi asta .

Cu luni în urmă, StandUpX Science Committee a publicat o scrisoare deschisă din 22 iunie 2020 către premierul britanic, Boris Johnson. Mai jos este o captură de ecran din scrisoarea lor, care cere dovezi științifice despre presupusul „virus COVID-19”. (Întreaga scrisoare a acestora poate fi vizualizată și/sau descărcată aici )

Piers Corbyn , membru al Comitetului StandUpX , a făcut cererea și verbal în afara sediului guvernului britanic; înregistrările video ale cererii sunt disponibile la această adresă URL ( nu  videoclipul încorporat de mai jos – acesta este un videoclip diferit cu Peirs Corbyn; WordPress nu ar încorpora filmarea cererii dintr-un anumit motiv, așa că vă rugăm să faceți clic pe această adresă URL pentru a vedea cererea, nu pe imaginea de mai jos):

Iată  o înregistrare a lui Piers Corbyn care cheamă guvernul Regatului Unit pentru neizolarea teoreticului „virus SARS-COV-2”. ERRATUM: În descrierea de sub videoclip (pe pagina bitchute) se face referire la autorii publicației despre testul Drosten PCR cu „Drosten și colab.”, când ar trebui să citească „Croman și colab.”.

StandUpX are o petiție intitulată „ Dacă nu există nicio dovadă că virusul există, închideți toate acțiunile de blocare/măști/trax/vax ”. Dacă puteți face diferența dintre izolare și afacerea cu maimuțe frauduloase, vă rugăm să luați în considerare semnarea acesteia, aici: vedeți asta .

În aprilie, membrul comitetului StandUpX, Dr. Kevin Corbett MSc PhD ( @KPCResearch pe Twitter) a publicat o lucrare care descrie problemele legate de non-izolarea virusului teoretic SARS-COV-2. Mai jos este o captură de ecran din lucrarea sa intitulată „ UNDE SUNT DOVELE PENTRU EXISTENȚA „NOVELULUI CORONAVIRUS”, „SARS-CoV-2” ȘI A ACURATEȚIA TESTELOR?” , pe care îl puteți accesa aici .

Ghici că „CINE” a sfătuit Public Health England (și restul lumii) să nu izoleze „virusul” ca procedură de diagnostic de rutină , iar „CINE” încurajează combinarea izolării cu cultivarea? Vedeți capturile de ecran de mai jos de la pagina 4 din documentul de ghidare interimar din 2 martie 2020 „ Testări de laborator pentru boala coronavirus 2019 (COVID-19) în cazuri umane suspectate ” oferite cu amabilitate de Dr. Corbett de la StandUpX  și pagina 8 din Testarea de diagnosticare pentru Ghid intermediar SARS-CoV-2 11 septembrie 2020 .

Actualizare, 1 octombrie 2020: Colegul meu din Noua Zeelandă a primit recent un răspuns „fără înregistrări” de la Public Health England – identic cu răspunsul „fără înregistrări” de mai sus, care i-a fost deja oferit lui Andrew Johnson. Puteți accesa acest al doilea răspuns de la PHE aici .

Actualizare 1 noiembrie 2020: Marc Horn a întrebat, de asemenea, Public Health England pentru înregistrări care descriu „izolare SARS-COV-2” dintr-o probă nealterată cu material genetic suplimentar. Răspuns: fără înregistrări. Vezi asta .

Un alt răspuns FOI „fără înregistrări” din partea Public Health England din 3 noiembrie 2020, ca răspuns la o solicitare a Athanasios Kandias de înregistrări (referitor izolarea SARS-COV-2) deținută de Consiliul Național pentru Standarde Biologice .
Vezi asta . (Conservat aici )

Nu există înregistrări care să susțină afirmația că presupusul „virus SARS-COV-2” provoacă simptome „COVID-19”, spune Public Health England , ca răspuns la o întrebare din partea lui Marc Horn. Rețineți că PHE a citat 3 studii disponibile public, niciunul care nu implică izolarea „SARS-COV-2” dintr-o probă nealterată cu material genetic suplimentar. Vezi asta .

27 iulie 2021: În Anglia, Pennine Acute National Health Service Trust și Salford Royal National Health Service Foundation Trust au dezvăluit în răspunsurile FOI:

  • că au în total zero înregistrări cu „SARSCov2” care să satisfacă postulatele lui Koch (și da, știm că o aplicare strictă a lui Koch nu ar fi posibilă, chiar dacă „virusul” imaginar ar exista de fapt; rețineți că aceste instituții au furnizat o mulțime de date nesolicitate dar nu există nicio înregistrare despre izolarea/purificarea „virusului”);
  • Testele PCR au fost efectuate cu până la 42 de cicluri;
  • <10 copii au murit în 28 de zile de la un test convid pozitiv;
  • „cauza morții nu este înregistrată în sistemele noastre clinice”. Răspuns complet aici .

Nu există înregistrări care să susțină afirmația că presupusul „virus SARS-COV-2” provoacă simptome „COVID-19”, spune Camera Comunelor din Marea Britanie , ca răspuns la o întrebare din partea lui Marc Horn: vezi asta .

Nu există înregistrări care să susțină afirmația că presupusul „virus SARS-COV-2” cauzează simptome „COVID-19”, spune Camera Lorzilor din Marea Britanie , ca răspuns la o întrebare din partea lui Marc Horn: vezi asta .

Executivul britanic pentru sănătate și siguranță a confirmat pentru Athanasios Kandias pe 3 noiembrie 2020 că nu dețin informații referitoare la izolarea „SARS-COV-2”. Vezi asta . (Conservat aici ).

Colegiul Imperial din Londra a reușit să furnizeze/să citeze zero înregistrări în răspunsul său extrem de neinformativ al Libertății de Informare din 12 martie 2021 referitor la izolarea/purificarea imaginarului „SARS-COV-2” (de către oricine, oriunde, oricând): vezi aceasta .

Kepa Ormazabal a transmis Ministerului Sănătății din Spania o solicitare privind libertatea de informare pentru înregistrări bibliografice ale studiilor care descriu izolarea „SARS-COV-2” ( „termenul „izolare” este folosit în sensul dat de Dicționarul Real Academia Espanola” ); răspunsul ministerului nu a dat nicio înregistrare: vezi asta .

Directorul Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, Andrea Ammon , a recunoscut că nu are nicio documentație, chiar și pentru metodologia ECDC pentru a dovedi că există un virus, darămite dovada SARS-COV-2: vezi asta .

Potrivit site-ului web al Universității din Ljubljana din Slovenia , Facultatea de Medicină a fost implicată în „ …implementarea celor mai recente proceduri de diagnostic molecular; o încercare de a izola virusul în culturi celulare [oximoron] , care este o condiție prealabilă pentru testarea agenților antivirali și a vaccinurilor… ”. Facultatea a admis în mod oficial pe 30 noiembrie 2020 că nu are nicio înregistrare (chiar obținută de la alții) privind izolarea „SARS-COV-2” sau să dovedească o legătură cauzală cu „COVID-19”; de asemenea, că 40 de cicluri PCR au fost utilizate în Slovenia de la începutul testării. Răspunsul original al Facultății și o traducere în limba engleză sunt disponibile aici .

Mai recent, Ministerul Sănătății din Slovenia a declarat că nu avea înregistrări privind purificarea „SARS-COV-2”, teste PCR etc. și a transferat o solicitare FOI către Institutul de Microbiologie și Imunologie (IMI) de la Universitatea din Ljubljana . IMI a recunoscut în cele din urmă în februarie 2021 că nu au înregistrări privind purificarea „virusului” și că testele PCR au fost efectuate folosind până la 40 de cicluri. Ambele scrisori sunt aici .

Și, mai recent încă, Laboratorul Național pentru Sănătate, Mediu și Alimentație al Sloveniei (Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, NLZOH – „ cel mai mare laborator central și cel mai mare de sănătate publică din Slovenia care se ocupă de activitățile de protecție a mediului, diagnostic și sănătate publică microbiologice, chimice și microbiologice analizează diferite tipuri de probe, precum și desfășoară activități de cercetare „) nu a furnizat sau citat vreo înregistrare a epurării „SARS-COV-2” sau dovada existenței, în ciuda unei intervenții a Comisarului pentru informații. NLZOH a citat, de asemenea, un „secret de afaceri” în răspunsurile la întrebările privind testarea PCR. Vezi asta .

9 iulie 2021: Centrul medical principal al Sloveniei – Centrul Univerzitetni klinični Ljubljana, UKCLJ (Centrul Medical Universitar Ljubljana) – oferă/citează zero înregistrări de izolare/purificare „SARS-COV-2”, dar susține totuși că postulatele lui Koch sunt îndeplinite și citează tipic documente „afacerea maimuțelor”: vezi asta .

18 iunie 2021: Ministerul Sănătății din Argentina a sugerat cu tărie într-un răspuns FOI către Ana Maria Daverede (referitor la testele PCR „COVID-19”) fără sens) că nici ei nu au nicio înregistrare despre purificarea „virusului”. La punctul 4 se menționează „ neavând izolate virale disponibile …” (De asemenea, la punctul 9:  „nu servește la discriminarea transportului, infecției, bolii, contagiozității, transmisibilității…” ) A se vedea aceasta .

VIDEO: Admiten que no existe el coronavirus: Develan la gran farsa. Vezi asta .

Sala Rușinii

Pe 15 februarie 2021, Kepa Ormazabal a depus o cerere de FOI de reizolare/purificare a „virusului” fantomă Biroului Președintelui din Țara Bascilor (Spania) și Departamentului de Sănătate și tuturor instituțiilor dependente. Luni mai târziu, Kepa a scris:

„Conform legii, au 30 de zile să răspundă; 60 dacă întrebarea este deosebit de complexă. Astăzi este 2 mai și nu am auzit de ei.”

Pe 30 martie 2021, Kepa Ormazabal a depus o altă solicitare de FOI de izolare/purificare a „virusului” fantomă către nava emblematică a cercetării spaniole, Consejo Superior de Investigaciones Científicas/Consiliul Superior de Cercetare Științifică (imaginea de mai jos indică primirea cererii de către instituția). Luni mai târziu, Kepa scrie: „Din nou, ei nu au răspuns și, prin urmare, tăcerea lor refuză accesul la informațiile pe care le pot deține cu privire la întrebarea mea.”

„CSIC și guvernul basc sunt instituții publice și, prin urmare, trebuie să respecte Ley de transparencia, buen gobierno y acceso a la información pública/Legea transparenței, bunei guvernări și accesului la informații publice. Articolul 20.4 din această lege prevede că, dacă după 30 de zile nu s-a dat niciun răspuns din partea administrației publice, această tăcere se înțelege în sensul că cererea de acces la informațiile publice solicitate a fost respinsă.”

Iată un schimb exasperant de e-mail între mine și Imperial College London, casa modelului „COVID-19” în dizgrație, profesorul Neil Ferguson și directorul adjunct al Serviciului Național de Infecții din Anglia și directorul serviciilor de microbiologie de referință, virolog britanic, profesor Maria Zambon FMedSci. FRCPath. În mod clar, Colegiul nu are înregistrări care să descrie izolarea/purificarea „SARS-COV-2”, dar nu dorește să admită astfel: vezi asta .

Back-up arhivele FOI și o adresă URL mică

Această colecție de răspunsuri FOI este susținută cu amabilitate de un prieten, aici . Și au făcut copii de rezervă pentru pdf-urile compilației aici:

Și cineva a făcut cu amabilitate această adresă URL mică, ușor de reținut, pentru colecția FOI – aceasta redirecționează către pagina pe care vă aflați în prezent aici .

Deci „Ce naiba se întâmplă?

În acest moment, s-ar putea să vă scarpinați în cap și să vă întrebați ce naiba se întâmplă. Dacă da, colecția de prezentări, articole și fapte (nu teorii) de pe pagina de mai jos va dezvălui frauda și șmecheria care se află în spatele pandemiei false cunoscute sub numele de „COVID-19”.

Ai vrea să ajuți?

Dacă doriți să trimiteți propria dvs. cerere de FOI unei alte instituții sau să obțineți un răspuns actualizat de la o instituție care a fost deja FOI, iată un șablon sugerat care vă poate ajuta:
Vă rugăm să împărtășiți cu mine orice răspunsuri pe care le primiți! )

Și, în sfârșit…

Pe 26 noiembrie 2020, la un protest din Toronto, mi s-a oferit oportunitatea de a transmite un mesaj guvernului canadian referitor la transmiterea lor de „COVID-19” , prin intermediul mass-media. Bucurați-vă .

Pe 28 noiembrie 2020, am ținut un discurs la protestul împotriva blocării The Line Canada ; începe la 19 minute din acest videoclip:

*

Adițional:

– publicat de Global Research în 29 ianuarie 2021

Zece motive pentru care SARS-COV-2 este un ”virus imaginar” și ”teoretic”: ”Nu au izolat niciodată virusul”

– publicat de Global Research în 10 octombrie 2021

Există virusul? SARS-COV-2 nu a fost izolat? ”Cea mai mare fraudă din istoria medicală”

 

Acest articol a fost publicat în Baschet, Handbal, Rugby, Sport sabotat, Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: