Dragan Petricevic, după al doilea eşec în 5 zile şi al patrulea succesiv: „Am condus mai mult decât la Oradea”

Dragan Petricevic a remarcat după eliminarea cu o dublă înfrângere din sferturile Cupei României, nivel la care era stopată BCT şi la ultima sa prezenţă la cârma violeţilor, de către Steaua, în 2010-2011, că omogenitatea secund clasatei în Liga Naţională, CSM Oradea, a fost hotărâtoare pe ansamblul celor două manşe din ultimele 5 zile.

BC Timişoara - CSM Oradea 70:77 în returul sferturilor Cupei României şi eliminare cu 23 de puncte diferenţă

 

Tranşate de bihoreni la o diferenţă liniştitoare, de 16 plus 7 puncte, pe când BC Timişoara s-a văzut depăşită de al treilea adversar consecutiv implicat în actualul sezon şi în confruntări internaţionale.

Petricevic a apreciat că nici chiar de-acum până la finele actualei campanii nu va avea la dispoziţie timpul necesar pentru a dobândi omogenitatea de care dau dovadă bihorenii, învingători în retur cu 77:70, despre oaspeţi vechiul şi noul antrenor al Timişoarei mai remarcând că au în componenţă 3 internaţionali autohtoni, e vorba de Popescu, Ţibârnă şi Nicoară.

Cât despre elevii săi, fără a pronunţa nume după ce a întrebat la rândul său mass-media care ar fi jucătorii despre care era interogat că n-ar fi dat randament, Petricevic a explicat că unul dintre aceştia, care n-a avut o formă mai bună, s-a confruntat cu probleme medicale, mai exact diaree.

„Rotaţia lui CSM Oradea a fost superioară”, a subliniat Dragan Petricevic, mai remarcând că „şi într-o oarecare măsură diferenţa a făcut-o publicul, galeria Oradei, care şi-a încurajat echipa”, mai punctând şi că, fie şi cu riscul de a crea animozităţi, altul era sprijinul din înaltul tribunei de pe Bega în precedentul său mandat la BCT.

Într-adevăr, cu 6-7 steaguri şi o mascotă, până-n 50 de fani ai Oradei au dominat sonor ambianţa din sala Constantin Jude, aproape plină dar doar cu aplauze din partea spectatorilor timişoreni.

Despre debutul acasă al pivotului american Darren Fenn, Petricevic a spus că mai are până la o acomodare adecvată, „mai e până-şi revine. Noi din noiembrie avem 4 jucători noi, iar Oradea are o mai mare stabilitate, însă astăzi am condus mai mult decât la Oradea”.

Cât despre indisponibilităţi, cei 2 ex-titulari în continuare neconvocaţi nu sunt departe de o revenire în joc: „Pe Lee ne-am putea baza la meciul următor iar de Panic nu putem vorbi decât peste 10 zile. Lee nu era încă la forma fizică necesară”.

Învinsă acasă şi în returul optimilor, calificându-se atunci totuşi în dauna Stelei, BC Timişoara n-a mai pătruns în Final Four, pe care îl găzduia în ediţia trecută, încheind a treia, şi în care au acces acum Energia, CSM Oradea şi BCM U Piteşti, după o dublă victorie cu U Mobitelco. Ploieştenii au mâine prima şansă în revanşa cu BC Mureş, de care dispuneau la scor în manşa I, acasă.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 9

 


Ultimele articole din categoria Baschet: