Drumul spre EuroBasket 2015. Prețul biletelor și programarea partidelor

Fanii baschetului feminin care doresc să-și procure bilete pentru EuroBasket Women 2015 pot să le achiziționeze deja pentru partidele care se vor juca în faza preliminară în Ungaria, iar tichetele de intrare pentru meciurile găzduite de țara noastră vor fi puse în vânzare on-line începând cu 1 martie.

Sursa foto: http://eurobasketwomen2015.com/

Sursa foto: http://eurobasketwomen2015.com/

Site-ul oficial al competiției, eurobasketwomen2015.com, a anunțat că fanii pot să-și achiziționeze începând de vinerea trecută (20 februarie) biletele pentru partidele care se vor disputa la Sopron și Szombathely, contând pentru grupele C și D. La Sopron se vor disputa meciurile din grupa D unde a fost repartizată campioana en-titre, Spania, alături de co-gazda competiției, Ungaria, Lituania, Slovacia și Suedia. Prețul pachetelor pentru toată runda (care include 10 partide) începe de la 24 de euro. Grupa C programează meciuri între Marea Britanie, Letonia, Rusia, Croația și Serbia, care se vor desfășura la Szombathely. în acest caz, se pot procura bilete de o zi, care încep de la 4 euro, sau pachete pentru toată runda, al căror preți începe de la 17 euro. Tichetele de intrare pentru partidele din țara vecină se pot cumpăra de pe  jegyed.hu.

Cei care vor să asiste la întâlnirile găzduite de țara noastră trebuie să aștepte până la 1 martie, când vor fi puse în vânzare biletele pentru grupele preliminare A și B, care se vor juca la Timișoara, respectiv Oradea. Tichetele pentru o zi vor costa de la 5,50 euro în sus, iar pachetele pentru toată runda încep de la 24,50 euro. Site-ul competiției anunță că biletele pentru partidele din România pot fi achiziționate de pe eventim.ro. În grupa preliminară A, de la Timișoara, au fost repartizare Franța, România, Muntenegru, Cehia și Ucraina, iar în grupa de la Oradea vor fi Turcia, Italia, Polonia, Grecia și Belarus.

Grupele principale se vor disputa la Gyor și Debrecen iar biletele de o zi vor costa începând de la 6 euro, în timp ce pachetele pentru toată runda încep de la 15 euro. Budapesta va găzdui partidele din faza eliminatorie. Un pachet pentru toate meciurile din capitala Ungariei costă începând de la 28 de euro. Pentru faza sferturilor, tichetele de o zi costă 8 euro, pentru semifinale, 9 euro, iar pentru marea finală, 10 euro.

Au fost anunțate și orele de disputare ale partidelor. Meciurile care se vor juca în România vor începe la orele 18, respectiv 20:30. Tricolorele vor evolua la Timișoara, în compania selecționatelor din Franța, Ucraina, Muntenegru și Cehia. Naționala țării noastre va juca primul meci în a doua zi a competiției, pe 12 iunie, cu Muntenegru, urmând a întâlni, în ordine, Ucraina, Franța și Cehia. Toate partidele României sunt programate de la ora 20:30.

Întâlnirile găzduite în faza grupelor preliminare de Ungaria se vor disputa de la ora locală 16:30 și de la 19. Meciurile din faza grupelor principale se vor juca de la 15:30, 18 și 20:30. Sferturile de finală se vor juca pe 24 și 25 iunie de la orele 18 și 20:30, la fel ca și semifinalele care sunt programate pe 27 iunie. Pe 28 iunie se va juca pentru medalii. Finala pentru locul trei este programată de la ora locală 16:30, iar marea finală va începe la ora 19.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: