Fără surprize în semifinala istorică

BCM Danzio Timișoara este prima echipă de senioare calificată în semifinalele campionatului feminin de baschet, de la reorganizarea acestuia în forma actuală. Sportivele timișorene au întâlnit în al doilea joc al acestei faze formația CSM Satu Mare. După victoria de acum patru zile, Satu Mare a câștigat și în sala “Constantin Jude”, scor 81-60. Cu 0-2 la general, timișorencele pierd  calificarea în finală, dar se vor lupta pentru medaliile de bronz cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

Jocul din fosta “Olimpia” a început cum nu se poate mai bine pentru gazde: două intercepții marca Stoenescu și Budean aduceau scorul la 4-0 în secunda 30. Timișoara a avut chiar 14-7 în minutul 3:55. Apoi  “multinaționala” din Satu Mare a început să lucreze la capacitate maximă. În minutul 8 scorul devenea 17-19, oaspetele reușind două “trițe” consecutive prin bosniaca Amra Mehmedic (foto) – cea mai bună jucătoare a acestui meci.

Oaspetele s-au desprins decisiv în sfertul al doilea, când doar Ana Vuksic a putut să îi facă față – parțial – americancei Abisola Olajuwon. Letona Teilane și-a adus și ea contribuția în apărare, Claudia Pop a punctat și ea când a trebuit, așa încât oaspetele nu au mai cedat conducerea.

Totuși, Timișoara s-a apropiat la 45-49 în minutul 25 de jocului, dar nu a putut mai mult. CSM Satu Mare obține în final victoria cu 81-60.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 3 =

 


Alte articole legate de acest subiect: