Fetele de la CSŞ Bega Timişoara, locul 3 pe ţară la babybaschet

CSŞ Bega Timişoara a obţinut locul 3 şi medaliile de bronz pe ţară în Campionatul Naţional FRB de babybaschet feminin, clasându-se în urma lui CS Olimpia şi CSŞ 6, ambele din Bucureşti, dar înaintea lui LPS Arad, de care a dispus sâmbătă în finala mică.

Profesoara Vera Gavrilă, conducător al secţiei de baschet la CSŞ Bega, şi-a condus elevele spre o foarte bună clasare în competiţia găzduită la Craiova, unde timişorencele au ocupat locul 3 din 26 de formaţii de fete prezente la startul categoriei babybaschet, echivalentă grupei de vârstă sub 11 ani, cea mai mică a piramidei juvenile.

CSU Asesoft Junior 1 Ploieşti, ACS 4 Sports Bucureşti şi CS Otopeni s-au clasat pe podiumul întrecerii băieţilor în Campionatul Naţional de babybaschet, dintr-un total de 79 de formaţii, patru dintre primele 7 clasate provenind din Bucureşti, care a aliniat nu mai puţin decât 23 de echipe. CSŞ Bega n-a avut şi o grupare de băieţi în întrecerea de babybaschet, care a reunit cluburi din 24 de oraşe din ţară.

Timişorencele au câştigat cu 17-14 jocul de sâmbătă cu LPS Arad, după ce ratau calificarea în finală pe seama unicului lor eşec în Bănie, 13-22 cu CSŞ 6 Bucureşti, învinsă cu 16-23 în ultimul act, cu Olimpia.

În prealabil, pentru a intra în lupta pentru medalii, elevele de la CSŞ Bega au câştigat 4 meciuri în turneul găzduit în această săptămână pe terenurile a patru unităţi de învăţământ din Craiova, „Carol I”, „Buzeşti”, „Nicolae Bălcescu” şi „CSŞ/Voinţa”, în dauna CSŞ Braşoviei, Sportul Studenţesc Dan Dacian, LPS Arad şi Gimnaziul Al. Ceuşianu CSŞ Reghin.

În acest weekend începe la Craiova şi Campionatul Naţional de minibaschet, nivel U12.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Baschet: