GALERIE FOTO. Fetele de la SCM Timișoara, învinse amical de CSU LPS Alba Iulia în primul meci al noii echipe

Imagini de la primul meci jucat de secția feminină a clubului SCM Timișoara, amicalul cu CSU LPS Alba Iulia. Scorul a fost 38-51, pe sferturi 2-14, 7-11, 9-19 și 20-7. Meciul s-a disputat la sala Mircea Albu vineri după-amiază sub privirile lui Bogdan Bulj, antrenorul pe care cei de la SCM Timișoara îl doresc pe bancă pentru a încerca promovarea în primul an de existență. Cele două formații sunt repartizate în aceeași grupă din cadrul Ligii 1 și  au obiectiv prmovarea.

img_3423SCM Timișoara a disputat un prim meci sub această titulatură. La amical Veronica Gavrilă a folosit cinci fete pe care le-a avut anul trecut sub comandă la echipa sub 18 ani de la CSȘ Bega. Roxana Pane, Daria Bocancea, Ana Ivășchescu, Zahra Serrieh și Diana Lupu au alcătuit formula de start. Alături de acestea pe bancă au mai fost cinci jucătoare foarte tinere, sub 14 ani. Au lipsit Neagu și Mita. La meci a asistat și antrenorul sârb Bogdan Bulj, dorit la echipă. Formația timișoreană a evoluat într-un echipament galben, folosit de junioarele de la CSȘ Bega, iar fetele mari nu au avut parte de pregătire fizică până acum.

CSU Alba Iulia este finalista Ligii Naționale din ediția trecută, dar din cauza problemelor financiare a optat pentru înscrierea în liga secundă. CSU LPS Alba Iulia dorește să revină în Liga Națională în acest sezon și a înregimentat un pivot american care nu are o statură impresionantă, dar compensează prin agilitate. Formația din „Cetatea Unirii” început partida cu Iuliana Petrifălean, Georgiana Plăvițu, Iulia Taltabeț, Andreea Fleșer și Kelly Walter.

SCM Timișoara – CSU LPS Alba Iulia s-a încheiat cu 38-51 (2-14, 7-11, 9-19, 20-7) după un meci cu multe greșeli de ambele părți, cu ratări singure cu coșul pe contraatac, pase greșite și destule mingi bâlbâite. Albaiuliencele nu sunt la primul meci de verificare după ce la finalul lunii trecute au învins acasă cu 43-42 pe o altă formație cu drept de promovare, ACS KSE Târgu Secuiesc. La finalul partidei de la sala Mircea Albu s-a mai jucat un sfert între jucătoarele mici, tot oaspetele având câștig de cauză.

Americanca celor de la Alba Iulia, Kelly Walter a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 18 puncte, antrenorul Nicușor Marcu ținând-o pe bancă mai mult de un sfert. Ana Ivășchescu a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 17 puncte, reușind 4 „trițe”. Pentru SCM Timișoara au mai înscris: R. Pane 6 puncte, D. Lupu 6 puncte, D. Brașovan 3 puncte, D. Popa 2 puncte, D. Bocancea 2 puncte și A. Bobic 2 puncte. Au mai intrat: Z. Serrieh, R. Lipovan și A. Marenciuc. Pentru CSU LPS Alba Iulia au mai înscris: I. Petrifălean 7 puncte, A. Fleșer 7 puncte, A. Bobar 7 puncte, G. Plăvițu 6 puncte, I. Taltabeț 3 puncte și A. Boțan 3 puncte.

SCM Timișoara va juca primul meci oficial la Arad cu satelitul Universității Goldiș ICIM la finalul săptămânii viitoare, pe 16 octombrie. Albaiuliencele au liber în prima etapă, astfel că vor începe campionatul pe 23 octombrie acasă cu satelitul lui Sirirus Târgu Mureș. În a doua rundă timișorencele întâlnesc acasă CS Universitatea 2 Cluj.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: