GALERIE FOTO. Prima ediție Christmas International Tournament U 12, la Timișoara

LPS Gloria Arad a câștigat prima ediție a Christmas International Tournament de la Timișoara. Competiția rezervată baschetbalistelor sub 12 ani a adus la start gazda CSS Bega, echipa din Arad, CS Art Basket Begrad și KK Junior Skopje. La final vă oferim o galerie foto de la acest turneu.

În România, jucătoarele sub 12 ani nu au un campionat în timpul sezonului, campionatele de minibaschet disputându-se vara. Categoria cea mai mică pentru care se organizează Campionat Național este U13. Echipele românești care au participat la acest turneu nu au avut suficient de multe sportive sub 12 ani. S-a apelat la o soluție de rezervă. Timișorencele au completat lotul cu jucătoare mai mici, dar și cu câteva fete de la Oradea. Arădencele au adus și ele baschetbaliste de la Dej pentru a forma o echipă competitivă.

În prima zi de întreceri, sâmbătă 20 decembrie, s-au disputat patru partide, prima începând la ora 10 și s-au înregistrat următoarele rezultate:

BC Art Basket Beograd – LPS Gloria Arad 14-57

KK Junior Skopje – CSS Bega Timișoara 33-63

CSS Bega Timișoara – BC Art Basket Beograd 40-15

LPS Gloria Arad – KK Junior Skopje 56-30

Ultimele două jocuri, disputate duminică, au fost ca niște finale. Echipele române se luptau pentru prima poziție, în timp ce miza meciului dintre macedonience și sârboaice era locul trei la turneul.

CSS Bega Timișoara – LPS Gloria Arad 28-60

KK Junior Skopje – BC Art Basket Beograd 43-38

LPS Gloria Arad a câștigat această primă ediție a Christmas International Tournament, organizată la sala Mircea Albu din Timișoara, la inițiativa Federației Române de Baschet. Arădencele s-au impus în toate cele trei partide și au fost urmate în clasament de gazdele de la CSS Bega Timișoara. KK Junior Skopje a câștigat disputa decisivă și s-a clasat pe trei, iar sârboaicele de la BC Art Basket au încheiat clasamentul. Disputa pentru a treia poziție a fost și cea mai echilibrată, cu un final tensionat în care echipa din Skopje a reușit să se impună.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: