Gaz Metan Mediaş, deja eliminată din EuroChallenge, cu două jocuri rămase de disputat: 79:81 cu Antwerp

Gaz Metan Mediaş a ratat astăzi şi ultima şansă de a prinde sferturile de finală în EuroChallenge, competiţie în care BC Timişoara era eliminată în sezonul trecut încă din prima fază a grupelor, pierzând şi cel de-al patrulea meci din 4 apariţii în faza optimilor întrecerii, 79:81 (39:48) cu Port of Antwerp Giants.

Gaz Metan Mediaş câştiga în primăvara lui 2013 finala Cupei Romaniei, la Timişoara, în dauna lui U Mobitelco Cluj

 

Kyle Shiloh şi Willie Kemp au ochit câte 20 de puncte pentru gazda Gaz Metan, Kemp adăugând şi 11 assists, pe când Vladislav Solopa a contribuit cu 10 recuperări.

În pericol să rateze şi calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale, după ce erau eliminaţi şi din cursa spre Final Four în Cupa României, alb-negrii din judeţul Sibiu au ripostat astăzi după pauză, câştigând sferturile 3 şi 4, cu 15:14 şi 25:19, insuficient însă pentru a răsturna soarta meciului.

Belgienii au condus cu 62:48 spre finele sfertului trei iar apoi cu 78:68 cu nici două minute înainte de final, după care principalii marcatori ai lui Ţenter au comprimat handicapul, până la 76:78 cu 44 de secunde înainte de final, dar insuficient.

Gaz Metan mai are acum doar două meciuri de palmares, la Krasnye Krylia şi acasă cu finlandezii de la Tartu Rock, primele două clasate. Belgienii aveau până azi o singură victorie în grupă, adjudecată în tur, acasă, cu Gaz Metan.

Gruparea din Mediaş, câştigătoare în 2013 a Cupei României, era ultima reprezentantă a Ligii Naţionale în cupele europene. Gaz Metan va vizita Timişoara în ultima rundă a returului, din care au mai rămas 9 etape, pentru un meci cu BCT ce ar putea fi decisiv în privinţa calificării în play-off.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: