Hristu Şapera (BCM U Piteşti) admite că îi place de „Urşii” Timişoarei: „Timba a făcut o figură frumoasă mai ales în partea a doua a campionatului, jucătorii au arătat ceva iar acest lucru este benefic!”

Hristu Şapera, antrenor al argeşenilor care erau nevoiţi să câştige în restanţa de pe malurile Begăi pentru a se amplasa cât mai confortabil în perspectiva împerecherilor din faza play-off, a avut cuvinte frumoase la adresa „Urşilor” galben-negri după partida BC Timba Timişoara – BCM U Piteşti 68:93 (37:41), disputată în joc restanţă luni la ora 14, nu la mult timp în urma victoriei obţinută la Mediaş, 90:84 după overtime, în meciul de sâmbătă de la ora 18.

Şi cu oboseala drumului, şi cu 5 minute în plus de joc sâmbătă seară, dar şi fără o zi în plus de recuperare, caz „Urşilor”, care evoluau acasă vineri de la ora 17, BCM U Piteşti s-a desprins abia după pauză, reuşind a treia victorie la rând respectiv a şasea în deplasările Ligii Naţionale: „În prima parte a fost un joc echilibrat, sincer să fiu îmi place Timba, şi s-a luptat curajos în ultimele etape. Joacă cu plăcere şi asta se vede în evoluţia lor. La noi a fost un pic de oboseală, şi cu drumul, iar fiecare factor contribuie câte puţin…”

„… Ne-am motivat însă mai bine în partea a doua, nu trebuia să le spun nimic special la pauză, important era să ne apropiem victoria şi să nu avem accidentări. Timba a făcut o figură frumoasă mai ales în partea a doua a campionatului, jucătorii au arătat ceva iar acest lucru este benefic!”

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− opt = 1

 


Ultimele articole din categoria Baschet: